Därför stoppades Nicole Falciani från Fångarna på fortet: "Oacceptabelt"

Nicole Falciani, 25, skulle egentligen ha varit en av deltagarna i Fångarna på fortet 2022. Men det hela gick inte som tänkt...


Livet rullar sannerligen på för Nicole Falciani, 25. Hon bor i skrivande stund i Rom tillsammans med pojkvännen Adem Berisha och på sociala medier får följarna hänga med i parets mysiga vardag fylld av mysiga middagar, vackra miljöer, träning och vardagslyx. 

Bildkälla: adember1sha/Instagram

Men under veckan skrev Nicole ut på sin story att saker och ting just nu inte är så bra. 

Många influensers har under veckan lagt upp stories där man sett att de är och spelar in Fångarna på fortet. Bland andra Rosanna Charles, Sanna Guidetti, Sofia Dalén, Maria Montazami, Bingo Rimér och Julia Franzén

Det var egentligen meningen att även Nicole skulle vara med i det fartfyllda programmet. Men så blev det inte. 

Sedan två veckor tillbaka har hon drabbats av magont, kramper, kallsvettingar, yrsel, illamående och andra symptom, men eftersom hon inte har någon feber eller förhöjd sänka så har hon blivit utan hjälp, trots att hon varit hos fyra olika läkare.

Falciani stoppades med andra ord av sin hälsa. 

Nicoles inlägg. Bildkälla: nicolefalciani/Instagram

I ett inlägg på Instagram kallar hon nu sjukvården för kass och att deras bemötande är både vidrigt och oacceptabelt. Hon har inte sovit en hel natt på över en vecka, och har heller varken kunnat jobba eller äta ordentligt. 

"Jag är så ledsen över att jag var tvungen att ställa in min medverkan på fångarna på fortet. Speciellt nu när jag ser att alla lägger upp därifrån. hade sett fram emot det så länge och var riktigt taggad", skriver hon. 

Vi hoppas att Nicole får förfrågan ett senare tillfälle. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!