Sofia Wistam
Sofia Wistam programleder Naked attraction Sverige. - Foto: discovery+

Sofia Wistam svarar på frågan alla undrar om Naked attraction

Tisdag 7 juni har Naked Attraction premiär på Kanal 5. Programmet är en brittisk dejting-TV-serie där deltagarna är spritt språngande nakna. Programleder – det gör Sofia Wistam.


Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam är minst sagt två kvinnor med många strängar på sina lyror.

Utöver att synas i olika tv-program så driver de även en av landets största poddar "Wahlgren och Wistam" där de diskuterar allt mellan himmel och jord. Bland annat pratar de en hel del om sina kärleksliv. 

Men på tal om kärlek och dejting så är Wistam just nu aktuell med premiären av programmet "Naked attraction" som går ut på att deltagarna dejtar – spritt språngande nakna. 

Sofia Wistam. Bildkälla: discovery+

En deltagare ska välja en dejt bland potentiella kandidater, som står helt avklädda bakom en vägg. Bit för bit hissas väggen upp och den som väljer baserar sina val på instinktiva preferenser.

Hur mycket pengar deltagarna får för att ställa upp nakna? Ingenting. Det är inte något arvode för att ställa upp i programmet men produktionen betalar resa och eventuellt boende. 

Sofia Wistam: "Den vanligaste frågan.."

I senaste poddavsnittet berättar Sofia Wistam att hon just nu gör en hel del intervjuer kopplade till Naked attraction. Och att det då är en fråga som hon alltid vet att intervjun kommer att sluta med. 

– Varje intervju avslutas med frågan: Skulle du själv kunna vara med i programmet?

Och nej. Trots att Sofia tycks älska sitt jobb som programledare är ett deltagande ingenting hon kan tänka sig. 

– Jag svarar då att nej jag är inte så exhibitionistiskt lagd, jag är inte så trygg i att stå i tv naken. Men de människor som är med är superhärliga och jättebekväma med sin kropp, svarar hon. 

Med andra ord – nej, vi kommer inte att se Wistam som en av deltagarna i framtiden. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

2 timmar sedan
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

3 timmar sedan
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

3 timmar sedan
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?