Därför åker gamla dokusåpadeltagare iväg på mystisk resa

På sociala medier har man senaste veckan kunnat se att en rad kända profiler åkt iväg på en mystisk destination.


Det är för tillfället flera kända influensers, youtubers och gamla dokusåpadeltagare som på sociala medier uppdaterar sina följare om att de kommer att "försvinna från Instagram" ett tag. De har sedan synts uppdatera fån Thailand. 

Några av de som skymtats från varmare breddgrader är bland andra:

Jasmine Gustafsson. Bildkälla: jasminegustafsson/Instagram
Robin "Mos" Andersson. Bildkälla: robinmos/Instagram
Anty. Bildkälla: anty/Instagram
Lisa Anckarman och Henrik Borg. Bildkälla: lisaanckarman/Instagram

Anledningen har under någon vecka varit oklar men nu har det kommit fram att de åkt iväg för att spela in ett tv-program. Vad det hela handlar om för program är dock ännu oklart. 

Så blir nya Paradise 

Paradise Hotel lades ner efter att deltagaren Toby Johnson antastade två andra deltagare inne på hotellet. En polisanmälan gjordes och en förundersökning inleddes gällande våldtäkt och sexuellt ofredande, men det slutade med att det hela lades ned.

Ett besked som Toby snabbt kommenterade.

”Äntligen är sanningen framme, svart på vitt. Inget kan sänka mig efter detta, efter all skit och ba jag fått ta o tänker inte ta mer skit överhuvudtaget. Väntat ett år på att kunna uttala mig med stöd bakom ryggen.”, skrev han i ett inlägg på Instagram.

Det som ersätter Paradise Hotel är nya "Paradise" som i skrivande stund har spelats in under de senaste veckorna. Men det är alltså inte det som deltagarna ovan är iväg på. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!