Maxinne Björk
Maxinne Björk berättar om händelsen på Instagram. - Foto: maxinnebjork/Instagram

Servitörens fräcka fråga till Maxinne Björk: "Besatt i manliga könsorgan..."

Maxinne Björk drog sig minsann inte att svara när hon fick en oblyg, eller ja, till och med lite fräck fråga av en restaurangägare på en restaurang.


Läs mer från Nyheter24 - vårt nyhetsbrev är kostnadsfritt Prenumerera
X

Gillar du artikeln?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få fler artiklar som denna direkt i din inkorg - helt kostnadsfritt.

Välj nyhetsbrev

Maxinne Björk, 33, är en av våra absolut mest färgstarka profiler som gärna uttrycker sina åsikter om allt mellan himmel och jord samt förespråkar både njutning, att lyssna på sin kropp och att vara trygg i sin sexualitet.

På hennes Instagram får följarna ta del av hennes vackra, oblyga och exprimentella bilder och för ett par veckor sedan ramlade många hakor i marken då Maxinne visade upp sin nya, coola look. Hon hade nämligen snaggat och blekt sitt hår. 


Men tyvärr så kan man som kvinna fortfarande, 2022, inte ha kort hår utan att det ska kommenteras. 

Maxinne Björk: "Besatt i könsorgan"

Maxinne hade nämligen befunnit sig på en restaurang då hon fick en fråga ställd till sig av ingen mindre än restaurangägaren. 

"Idag frågade restaurangägaren mig om min sexualitet. Han frågade om jag är lesbisk då jag har en lesbisk look och syftade då på mitt hår, mina kläder och min styling haha", berättar hon. 

Men Maxinne valde att ta det hela med en klackspark. Och mannen hade antagligen inte förväntat sig hennes svar...

Bildkälla: maxinnebjork/Instagram

"Gladeligen berättade jag om min besatthet i manliga könsorgan MEN också att jag gillar kvinnliga könsorgan. Så nej. Inte lesbisk. Hejdå stereotyper, låt oss begrava dom", skrev Maxinne.