Kenza
Kenza - Foto: Stella Pictures.

Det hände med Kenzas hund Mani

Kenza Zouiten Subosics följare är oroliga över vad som hänt med hennes vovve Armani. Hunden har varit med Kenza under alla år som bloggare och kommit att bli lite utav en ikon.


Kenza Zouiten Subosic, 30, lever familjelivets glada dagar tillsammans med maken Aleks och barnen Nikola och Danilo. Paret har nyligen köpt en lägenhet i Vasastan som de nu har förvandlat till sitt drömhem. 

Kenza har i över 15 år befunnit sig i rampljuset då hon drivit en av landets största bloggar. Och någon som hängt med under hela perioden förutom hennes make Aleks, det är hennes vovve Armani

Men under de senaste månaderna har Mani inte synts till på Kenzas kanaler vilket gjort hennes följare oroliga. 

Var håller han hus?

Kenza berättar var Mani tagit vägen

I sin senaste vlogg berättar Kenza att det är många som undrat var vovvis tagit vägen och hur han mår. Men hon lugnar då sina följare genom att berätta att han lyst med sin frånvaro på grund av helt naturliga anledningar. 

– Mani har under de senaste sex månader bott hos Aleks pappa som också bor här i Vasastan. Det gör att vi har honom nära oss och Aleks träffar honom på riktigt varje dag, berättar hon. 

Kenza berättar att vovven hunnit fylla hela 15 år och hon ibland kan tycka att hennes barn är lite väl hårdhänta med honom. Just därför passar det för den lille krabaten att ha lite semester hos Aleks pappa. 

Så nu behöver vi inte vara oroliga över vad som hänt med lille Armani!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

2 timmar sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

3 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.