Dominika Instagram
Dominika går varm på sociala medier. - Foto: Stella Pictures

Dominika Peczynski hyllas efter ärliga bilden: "Män gillar det..."

Det var under förra veckan som människor runtom i landet satte kaffet i vrångstrupen efter att de fått reda på att Dominika Peczynski och Anders Borg ansökt om skilsmässa. Men sedan ångrade de sig.


Sveriges tidigare finansminister Anders Borg och entreprenören och tidigare popsångaren Dominika Peczynski gifte sig i november 2018. Efter drygt tre år som gifta slog det under onsdagen förra veckan ner som en bomb att paret ansökt om skilsmässa. 

Men knappa 24 timmar senare sedan kom vändningen. 

Anders Borg och Dominika Peczynski. Bildkälla: Stella Pictures

De hade nämligen ångrat sig. 

Enligt Dominika Peczynski fattade hon beslutet om skilsmässa när hon ville umgås med maken under tisdagskvällen, men ”som i stället valde att läsa tidningar på sin Ipad och nonchalerade henne”. I ett vidare inlägg skrev hon vidare och hintade om att hon fixar det mysigt med charkbrickor och vin samt ofta vill bolla tankar – men att hon då inte fått det gensvar hon sökt. 

Paret kommer med andra ord att fortsätta att leva ihop. 

"Ångrade mig". Bildkälla: Stella Pictures

Dominika Peczynski hyllas efter ärliga bilden

Veckan efter rullar livet på igen och Dominika möter fortsatt stöd på sociala medier. Bland annat så valde hon att lägga upp en bild på sitt ansikte tillsammans med en Cornelis Vreeswijk-text. En text som nu genererat i mycket peppande och kärleksfulla ord. 

"Hon ser i kors vart än hon ser men hon är vacker hon ler och trots att blicken är ren och klar väcker den löje hos envar. Som Cornelis sjöng om Saskia. En sång om en skelögd kvinna som jag identifierar mig med". 

En följare skrev som svar att hennes mamma också hade en lätt skelning men att det minsann inte stoppade henne från att gifta sig. 

Dominika svarade då rappt: 

"Jag har under årens lopp noterat att många män tycker att en liten skelning är väldigt attraktivt". 

Dominikas svar.

Och vi kan inte annat än att hålla med!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

1 timme sedan
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.

Textilmuseet prisat på Elle-galan

2 timmar sedan
Textilmuseet i Borås tilldelades årets hederspris på Elle-galan på fredagskvällen.

Harry Styles stalker får fängelse

2 timmar sedan
3,5 månaders fängelse. Den blir domen för den brasilianska kvinna som stalkat Harry Styles den senaste tiden, skriver The Guardian.

Hooja kommenterar älgvandringen

igår 21:52
Artistduon Hooja blir älgvärdar i SVT. Den 2 maj klockan 19.00 kommenterar de årets säsong av "Den stora älgvandringen".

Ännu en VM-hjälte fick lämna "Masked singer"

igår 21:26
Halvvägs in i säsongen av "Masked singer" har panelen hittills endast lyckats skrapa ihop ett enda poäng. Den tilldelades Måns Zelmerlöw som prickade in VM 94-hjälten Tomas Brolin i det allra första programmet.