Mischa Billing är en av sommarpratarna i P1 2022
Mischa Billing är en av sommarpratarna i P1 2022 - Foto: Mattias Ahlm/TT/Maja Suslin/TT

Mischa Billings kärleksliv genom åren – dejtade världsstjärna

Mischa Billing är mest känd för sin medverkan som jurymedlem i "Sveriges Mästerkock", men hur bra koll har du på hennes privatliv? Nyheter24 har samlat allt du vill veta!


Mischa Billing, 56, är både sommelier och lektor i måltidskunskap – men mest känd för hela svenska folket som en av tre jurymedlemmar i succéprogrammet "Sveriges Mästerkock".

Mischa Billings dejt med stjärnan: "Det var overkligt"

Efter gymnasiestudierna flyttade Mischa Billing till Paris och jobbade som au pair hos en fransk familj. I sitt sommarprat berättar hon att staden tog henne till de allra häftigaste nattklubbarna.

– Jag hängde på det hetaste stället i världen, "Bains douche". Där var Gracy Jones, Dolph, Prince, Supertramp, alla var där, säger hon i Sommar i P1. 

Mischa Billing är en av sommarnas värdar i P1. Foto: Mattias Ahlm/TT

En kväll blev Mischa Billing dessutom utbjuden på dejt utav en av Paris mest eftertraktade ungkarlar.

– En kväll blev jag bjuden på en drink av den då snyggaste och hetaste killen i hela Paris, Anthony Delon, son till den stora skådespelaren Alan Delon, säger hon i sitt sommarprat och fortsätter:

– När jag kom hem till min franska familj på natten och berättade det så fick jag veta att han just hade blivit skjuten. Det var overkligt, det var magiskt, det var Paris.

Mischa Billing om sina förhållanden: "I mitt liv..."

Huruvida det blev någon långvarig romans mellan Mischa och Delon förtäljer inte historien. Och jättemycket mer om hennes kärleksliv får Sommar i P1-lyssnaren inte heller veta.

Men i en intervju med Aftonbladet har Mischa Billing tidigare avslöjat att hon har ett par förhållanden i ryggen.

– Jag har haft tre långa förhållanden i mitt liv, säger hon och tillägger att gemensamt för dem alla tre var att de fick henne att skratta.

Familjen – har Mischa Billing make och barn?

Av allt att döma lever Mischa Billing själv, med undantag för hunden Elsa, 10. 

Hon bor i en 73 kvadratmeter stor lägenhet på Södermalm i Stockholm – och har sedan ett antal år tillbaka köpt loss familjehuset i Skåne, dit hon åker för avkoppling. 

Mischa Billing har inga barn, något hon berättar mer om i en intervju med Aftonbladet.

– Det blev bara inte så. Det hände så himla mycket jobbmässigt för mig dom åren och jag träffade ingen man jag kände att jag ville ha barn med. Jag har aldrig känt att jag måste definiera mig som mamma för att vara en hel person. Sen har jag lite bonusar, gudbarn och vänners barn. Det känns som att jag ändå har mycket barn runt omkring mig.

Mischa Billing har valt bort samboskapet – men inte tvåsamheten

I sitt Sommar i P1 berättar Mischa Billing att hon valt att inte bo ihop med någon, men känner kärlek och samhörighet i allra högsta grad ändå. 

– Jag har valt att inte bo sambo med någon, men jag har inte valt bort tvåsamhet. Jag har tvåsamhet på massor av håll, jag har mina självvalda, underbara bonusbarn, mina bedårande vänninor som också är mina självvalda systrar, berättar hon. 

Mischa Billing sommarpratade 2022

Vill du veta mer om Mischa Billing? Då har du ett helt radioprogram att sätta tänderna i – hon var nämligen en av årets sommarvärdar i P1 2022. Hennes Sommar i P1 kan du streama på Sveriges Radios hemsida.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!