Casper Janebrink
Casper Janebrink kör hårt på gymmet. - Foto: Claudio Bresciani/TT

Casper Janebrink träffade nya kärleken på gymmet – visar nu upp superkroppen

Casper Janebrink är sannerligen den som spottar i nävarna när han äntrar dörrarna in till gymmet. Och träningen har minst sagt givit avkastning....


Det var på alla hjärtans dag i år som Arvingarnas Casper Janebrink, 52, meddelade att han och hustrun Helena Janebrink skulle skiljas. Det före detta paret hade de varit gifta i 23 år, och fått två barn tillsammans. 

Tre månader senare gick Casper ut med att han hittat kärleken i 33-årige Therese Andersson och att paret väntar barn. 

Snabbt började det tisslas och tasslas om hur tätt in på uppbrottet som graviditeten kommit och många började anta att Casper och Therese träffats en tid innan skilsmässan från Helena...

Och så var det. 

Casper och Therese ska bli föräldrar. Bildkälla: Rickard Werecki, Werecki Promotion Company/TT Bild

– När man har pratat om det här med otrohet har det ju kommit ett och annat. "Jag visste inte att du var sådan, fy…". Men det händer faktiskt varje dag runtom i världen. Det är såklart inte schysst att vara det. Men det har trots allt varit väldigt mycket positivt också, säger Casper till Aftonbladet i en intervju.

Hur träffades Casper Janebrink och flickvännen?

Men hur var det då Casper träffade sin nya flamma?

Jo, Casper är en flitig besökare på gymmet i Partille och artisten är sannerligen inte någon som höftar med sin träning. På gymmets Instagram dyker han upp med jämna mellanrum och ställer gladeligen upp på en bild där han taggar gymmet samtidigt som han visar upp sin vältrimmade kropp. 

Och mycket riktigt var det där han sprang på Therese. 


– Det var där vi sågs och började prata med varandra. Therese är en glad, positiv och utåtriktad tjej. Det var det jag fastnade för, berättade Casper för Expressen.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!