Nu ger Peg Parnevik svar på tal.
Nu ger Peg Parnevik svar på tal. - Foto: Instagram/Peg Parnevik/Stella Pictures

Peg Parneviks syrliga svar – efter kommentarerna om inlägget med pojkvännen

Artisten och tv-profilen Peg Parnevik har mottagit hatiska – och förvirrande – kommentarer på Instagram efter sina intima bilder med pojkvännen. Nu ger Peg svar på tal!


Artisten Peg Parnevik är inte direkt känd för att hålla tillbaka på sociala medier. Tidigare delade hon öppet med sig om känslor och privatliv i den nu nedlagda podcasten “Pillowtalk”, som hon drev tillsammans med systern och influensern Penny Parnevik

I podcasten pratade Peg bland annat om sina känslor efter uppbrottet från expojkvännen Filip Lamprecht.

Hon postar även ofta bjussiga inlägg på Instagram där hon delar med sig av såväl reflektioner som glimtar från sitt vardags- och kärleksliv. Inte minst efter att hon och pojkvännen Jesper Niklasson gick ut offentligt med att de är tillsammans. Därefter har Peg bjudit på kärleksfulla bilder från parets intima stunder. 

Reaktionerna efter kärleksfulla bilderna: "Häxa"

Nu har Peg Parnevik lagt upp nya bilder på Instagram på henne och pojkvännen Jesper Niklasson, från när de gästar ett bröllop. På bilderna håller kärleksparet om varandra, skrattar och kysser varandra.

Riktigt härligt, tycker de flesta! Men en följare verkar provoceras av bilderna…

Peg har även lagt upp bilderna i sina händelser på Instagram – och fått mycket otrevliga svar.

“Ful” och “Häxa”, skriver följaren.

Men Peg låter sig inte nedslås av de elaka kommentarerna. Istället tackar hon följaren och när hon delar sitt svar i sina händelser skriver hon:

“Tack för att du använder min officiella titel”.

Foto: Instagram/Peg Parnevik

“Är inte det din systers kille?”

Bland kommentarerna i inlägget med de kärleksfulla bilderna dök det även upp en kommentar, som kanske inte var elak utan mer väldigt förvirrande…

“Är inte det din systers kille?”, undrar ett fan.

“Wtf?”, skriver Peg Parnevik tillbaka.

Och ja, förvirringen är minst sagt förståelig med tanke på att det milt talat hade varit olämpligt om killen på bilden egentligen var tillsammans med en av hennes systrar…

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

Många avhopp från Eurovision i Malmö

1 timme sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

1 timme sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

2 timmar sedan
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".

"Jakt" – på liv och död

3 timmar sedan
En jakthelg går överstyr när djuren plötsligt försvinner och jägarna saknar byten att skjuta. Det är ett sätt att visa vad som händer när man tappar perspektivet och börjar gå över gränser, säger regissören Sarah Gyllenstierna om filmen "Jakt".

Picknickförbud vid konserter – men inte överallt

3 timmar sedan
Väskförbudet som infördes i november förra året kommer att få konsekvenser för besökare på utomhuskonserter i sommar. Att ta med sig picknick är inte längre möjligt vid konserterna på Sofieros slott och trädgårdar utanför Helsingborg.