Jasmine Gustafsson berättar om sin nya romans.
Jasmine Gustafsson berättar om sin nya romans. - Foto: Instagram/Jasmine Gustafsson/Jean Moreno

Här är Jasmine Gustafssons nya kärlek: “Verkligen fått känslor”

I en video på Youtube berättar realitystjärnan Jasmine "Jasse" Gustafsson att hon har träffat en kille. Den nya romansen verkar gå som en dans på rosor – och nu har Jasmines nya kärlek delat en romantisk bild av dem båda på Instagram.


Dokusåpadrottningen Jasmine “Jasse” Gustafsson slog igenom med dunder och brak när hon deltog i Paradise Hotel 2014. 

Idag är är Jasmine en uppskattad influenser och driver Youtubekontot “Jasse”, med nästan 160 000 prenumeranter, och uppdaterar flitigt sitt flöde på Instagram, där hon har drygt 250 000 följare.

Jasmine Gustafsson om sitt singelliv: “Verkligen njutit”

Det var i sin andra säsong av Paradise Hotel som Jasmine Gustafsson träffade Adrian Montin. Sedan dess blev profilerna tillsammans och publicerade ofta bilder på varandra  – och de tatuerade till och med in varandras namn.

Efter tre år som ett par valde realityprofilerna dock att gå skilda vägar. När de möttes 2018 i All star-säsongen av Ex on the beach var de allt annat än vänner och drinkar flög. I programmet bestämde de sig för att försöka vara vänner, men att de också aldrig skulle bli någonting mer än så.

I Ex on the beach 2020 inledde Jasmine istället en romans med Niklas Åkerlund och paret fortsatte ses efter säsongens slut. Men även den relationen avslutades av anledningar som Jasmine inte velat gå in på. 

Foto: Henrik Montgomery/TT

Sedan dess har inte mycket hänt på kärleksfronten för Jasmine. I en video på sin Youtubekanal berättar hon att det har varit viktigt för henne att vara singel och menar att det är det bästa beslutet hon tagit i sitt liv.

– Ni vet ju att jag har velat vara singel så jävla länge, och jag har verkligen njutit av mitt singelliv, säger Jasmine.

Jasmine Gustafsson har träffat en ny kille – så gick det till: “Tro det eller ej…”

Men nu verkar det kapitlet i Jasmine Gustafssons liv vara avslutat. I sin senaste Youtubevideo avslöjar hon nämligen att hon har träffat en kille.

– Jag har, tro det eller ej, faktiskt träffat någon, säger hon i en frågestund.

Jasmine berättar att hon är väldigt lycklig och säger att hon vet att fansen kommer tycka om honom lika mycket som hon gör.

Foto: Youtube/Jasmine Gustafsson

Turturduvorna träffades för ungefär en månad sedan, när de båda var i Göteborg över en helg. Där ska det ha sagt “klick” mellan dem så det heter duga. Jasmine talar om att de känt varandra ganska länge, men att de först då började umgås med varandra på ett annat sätt.

– Vi har typ inte slutat umgås med varandra sedan den helgen, säger en lyckligt leende Jasmine i klippet och fortsätter:

– Gumman har inte en “hot girl summer” framför sig.

Här är Jasmine Gustafssons nya kärlek

Trots den korta tiden verkar relationen ha blivit seriös.

– Jag har verkligen fått känslor för den här människan och han är så jävla fin, säger Jasmine i videon.

Vidare berättar influensern att hon den här gången vill vara lite mer försiktig och inte vara lika offentlig med relationen som hon varit med sina ex, då hon menar att de la upp i princip allt de gjorde på sociala medier. Men hon säger också att följarna antagligen kommer få se honom riktigt snart – och nu verkar den stunden vara inne.

Nu har nämligen killen Jasmine dejtar lagt upp en romantisk bild på dem båda i sina händelser på Instagram, inför sina nästan 27 000 följare.

Foto: Instagram/@cryptokid

Han är killen Jasmine Gustafsson träffat

Så, vem är egentligen Jasmine Gustafssons nya romans?

Jo, han heter Jean Moreno och arbetar med marknadsföring på sociala medier. För närvarande är han och Jasmine Gustafsson på en romantisk semester i Dubai.

Foto: Instagram/Jasmine Gustafsson

Vi önskar dem all lycka!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!