Alexandra Bring Instagram
Alexandra Bring har svarat efter "pasta gate". - Foto: Stella Pictures

Alexandra Brings kaxiga svar på veckans pastakaos

Det var tidigare i veckan som Alexandra Bring hamnade i ropet efter att ha publicerat en bild på ett uppdukat bord fullt av godsaker. Men det var vissa detaljer som fick följarna att reagera.


Livet rullar sannerligen på för influensern och entreprenören Alexandra Bring som just nu väntar sitt tredje barn tillsammans med maken Nader Chebaro.

Paret har nyligen köpt sig ett maffigt sommarställe som de just nu håller på att rusta upp. 

Huset har en boyta på 140 kvadratmeter och ägarbytet blev klart i maj 2022. Alexandra har uppdaterat sina följare med både bilder samt berättat om glädjen hon känner för det nya vackra stället. 

Hon har idag omkring 550 000 följare på Instagram som dagligen följer hennes husfix och familjeliv på Instagram, och under veckan var det många av dem som reagerade på en av hennes videos.

Benjamin Ingrosso: "Vad i helvete?"

Alexandra filmar nämligen ett vackert uppdukat bord där det står oliver och immiga glas med rosévin. Men på bordet stod en annan sak som genererade i ett ramaskri. 

Nämligen okokt, färsk pasta med tomatsås. 

Den omtalade pastabilden. Bildkälla: alexnadrabring/Instagram

En av de som reagerat är Tramsfrans som publicerade bilden till sina 117 000 följare. Och reaktionerna lät sig inte väntas på. 

Benjamins kommentar. Bildkälla: Instagram

En av de starkaste reaktionerna kom från ingen mindre än pastafreaken Benjamin Ingrosso vars ögon antagligen börjat blöda av bilden. 

"Va i helvete" skrev han kort och gott. 

En annan sak som följarna uppmärksammade var att både pepparkvarn och saltkar var tomma. 

"Visst att göra ett samarbete där man inte sliter ut sig totalt, men att inte ens koka pastan eller fylla på peppar är väl höjden av lathet", skrev en följare. 

Alexandra Bring svarar i en video

Det har varit relativt tyst från Brings håll men nu har hon äntligen svarat i en video. 

Alexandra Bring har publicerat en ny video. Bildkälla: alexandrabring/Instagram

I videon sitter hon och äter rå pasta samtidigt som hon tittar på den nya serien "House of the Dragon".

Alexandra säger ingenting i klippet utan låter det hela tala sitt tydliga språk. 

Kul!

Se videon i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Tuva Novotny: Superläskigt med komedi

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

igår 23:21
Pablo Leiva Wenger är en känd hip-hop artist och skådespelare. Men vad vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några vanliga frågor om Leiva Wenger.

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.