Zara Larsson
Zara Larsson drar sig inte från att uttrycka sina åsikter. - Foto: Stella Pictures

Zara Larsson hänger ut följare efter kaos på Instagram

Valet har fått sociala medier att koka under det senaste dygnet. Någon som haft det körigt i sina DM:s – det är Zara Larsson.


11 september var det riksdags, regions- och kommunfullmäktige-val i Sverige och 2022 har enligt många varit en av de stormigaste valrörelserna någonsin. 

De senaste månaderna har sociala medier kokat och debatterna på tv avlöst varandra. Politiker, kändisar och vanligt folk skriver ut sina tankar och försöker till den mån det går att påverka sin omgivning till att rösta på vad de anser är bäst. 

Precis som tidigare är kändiseliten inte sen med att uttrycka sina åsikter samt uppmana sina följare till att gå och rösta. En av dem var Zara Larsson

Under valdagen la Zara ut en video på TikTok på henne och pojkvännen Lamin Holmén där hon berättar att hennes röst i årets val föll på Vänsterpartiet, med Nooshi Dadgostar i spetsen.

– Vi båda röstar vänster – det rätta, vilket är vänster, säger Zara Larsson i videon och fortsätter: 

"Jag tycker att ALLA förtjänar att leva Lush life" skrev Zara. Bildkälla: Twitter

– Det är intressant, för om jag tänkte helt, helt själviskt, om mina pengar och bla bla bla, så hade jag kanske inte varit vänster. Men vet ni vad, jag är en person som bryr mig om personerna där jag bor som kanske inte är lika privilegierade som mig, avslutade hon i videon som Vänsterpartiet delat på sin egen Twitter.

Och Zaras politiska åsikter rörde minst sagt upp starka känslor hos Roggan och Poggan ute i stugorna. 

Hatat kom som ett brev på posten och hon har under dygnet fått ett hav meddelanden som inte hört till den trevliga sorten. 

Zara berättar i samma inlägg att en ex-pojkvän till henne läckt nakenbilder på sångerskan för cirka ett halvår sedan. Bilder som nu hamnat i händerna på hennes hatare. 

Zaras inlägg. Bildkälla: zaralarsson/Instagram

En man valde att skriva till Zara att hon behöver åka in på psyket – vilket fick hennes bägare att rinna över. Det hela slutade med att hon hängde ut honom. 

"Sättet folk skriver till mig bekymrar mig djupt. Jag känner mig ledsen över att Sverige går åt det hållet polariserande och elakt. Vet inte vad jag ska säga", skriver hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Falciani var "för tjock" – nu anställer företaget Bianca Ingrosso

1 timme sedan

Shirley Clamp till attack mot artistkollegorna: "För fasen"

1 timme sedan
Dotter, Medina och Titiyo är några av de artister som har valt att hoppa av Eurovision-festen i Malmö. Mello-veteranen Shirley Clamp har däremot inga planer på att ställa in sin spelning. I en ny intervju riktar hon nu en känga mot de artister som har valt att avbryta sin medverkan.

Hanna Friberg gripen i USA: "Saker hände"

2 timmar sedan
Hanna Friberg har blivit gripen i USA tillsammans med vännen Stella Cocozza. Vännerna höll helt enkelt på att bli utslängda från landet.

Många avhopp från Eurovision i Malmö

3 timmar sedan
Mellan 15 till 20 procent av artisterna bokade till kringarrangemangen i samband med Eurovision i Malmö har hoppat av. Bland dessa finns Dotter och Titiyo – sammanlagt har nu ett 20-tal artister meddelat att det inte längre vill vara med, uppger Sveriges Radio P4 Malmöhus.

Kritikstorm mot killarna i Bachelorette – Sonjas svar: “Tycker inte om..."

3 timmar sedan
Årets säsong av ”Bachelorette” fortsätter att skapa stor diskussion och många ställer sig kritiska till killarnas beteende. För Nyheter24 berättar Sonja Livbom om sina känslor kring det hela.

Sofia Ståhl utreds av läkare – vädjar till följarna

idag 09:17
Det är på sin blogg som Sofia Ståhl bryter tystnaden om sina hälsoproblem. Hon säger även att hon under sin utredning "tagit saken i egna händer".