Stockholm

Zara Larsson hänger ut följare efter kaos på Instagram

Zara Larsson
Zara Larsson drar sig inte från att uttrycka sina åsikter. Foto: Stella Pictures

Valet har fått sociala medier att koka under det senaste dygnet. Någon som haft det körigt i sina DM:s – det är Zara Larsson.


Läs mer

11 september var det riksdags, regions- och kommunfullmäktige-val i Sverige och 2022 har enligt många varit en av de stormigaste valrörelserna någonsin. 

De senaste månaderna har sociala medier kokat och debatterna på tv avlöst varandra. Politiker, kändisar och vanligt folk skriver ut sina tankar och försöker till den mån det går att påverka sin omgivning till att rösta på vad de anser är bäst. 

Precis som tidigare är kändiseliten inte sen med att uttrycka sina åsikter samt uppmana sina följare till att gå och rösta. En av dem var Zara Larsson

Under valdagen la Zara ut en video på TikTok på henne och pojkvännen Lamin Holmén där hon berättar att hennes röst i årets val föll på Vänsterpartiet, med Nooshi Dadgostar i spetsen.

– Vi båda röstar vänster – det rätta, vilket är vänster, säger Zara Larsson i videon och fortsätter: 

"Jag tycker att ALLA förtjänar att leva Lush life" skrev Zara. Bildkälla: Twitter

– Det är intressant, för om jag tänkte helt, helt själviskt, om mina pengar och bla bla bla, så hade jag kanske inte varit vänster. Men vet ni vad, jag är en person som bryr mig om personerna där jag bor som kanske inte är lika privilegierade som mig, avslutade hon i videon som Vänsterpartiet delat på sin egen Twitter.

Och Zaras politiska åsikter rörde minst sagt upp starka känslor hos Roggan och Poggan ute i stugorna. 

Hatat kom som ett brev på posten och hon har under dygnet fått ett hav meddelanden som inte hört till den trevliga sorten. 

Zara berättar i samma inlägg att en ex-pojkvän till henne läckt nakenbilder på sångerskan för cirka ett halvår sedan. Bilder som nu hamnat i händerna på hennes hatare. 

Zaras inlägg. Bildkälla: zaralarsson/Instagram

En man valde att skriva till Zara att hon behöver åka in på psyket – vilket fick hennes bägare att rinna över. Det hela slutade med att hon hängde ut honom. 

"Sättet folk skriver till mig bekymrar mig djupt. Jag känner mig ledsen över att Sverige går åt det hållet polariserande och elakt. Vet inte vad jag ska säga", skriver hon. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.