Sanna Guidetti tackade nej till stort tv-program: "Inte värt det..."

Sanna Guidetti, 27, höll under veckan en frågestund där hon besvarade frågor som handlade om allt mellan himmel och jord. Bland annat att hon blev erbjuden att göra ett tv-program hon tackade nej till.


John och Sanna Guidetti träffades redan som småknattar då profilerna gick i samma skola. De gick sedan från att vara kompisar till att bli kära i varandra och har nu varit tillsammans sedan de var tonåringar. De är idag gifta och har tillsammans barnen Mason och Nellie

De senaste åren har Sanna och John bott i länder som Storbritannien, Spanien och Tyskland. Men i slutet av maj kom glädjebeskedet – Guidetti är klar för AIK och har skrivit på för 3,5 år. 

Detta gör att paret flyttar från Spanien till Sverige. Och ingen, ingen, är gladare än Sanna. 

På sina sociala medier har hon setts lysa som en sol medan hon gjort slängkullerbyttor mellan Stureplanskrogarna tillsammans med sina gamla vänner. Det har ätits lyxiga luncher på restaurang Prinsen tillsammans med vapendragaren Rosanna Charles och lagats svensk falukorv och makaroner. 

Familjen har även varit på John Guidettis alla hemmamatcher där han sedan start presterat på topp. 

Sanna själv livnär sig på sina sociala medier och är i skrivande stund på G med en helt ny app som hon fortfarande valt att vara lite hemlig kring. 

Men, det fanns ett annat jobberbjudande som familjen kunde hakat på. Ett erbjudande John och Sanna valde att tacka nej till. 

Sanna Guidetti: "Inte värt det"

Sanningen är den att Guidettis blev erbjudna att göra ett realityprogram likt Wahlgrens värld – fast som då skulle handlade om Guidettis vardagliga liv. 

Sanna höll en frågestund. Bildkälla: sannaguidetti/Instagram

Hon svarade kort att de inte kände att det skulle vara värt det – men att frågan, den har kommit. 

Så mycket kostar Guidettis nya villa

När det begav sig till Sverige köpte familjen en riktig lyxkåk. 

Huset är en stor villa i flera etage med vinkällare samt pool i söderläge. Beläget endast 70 meter från vattnet med sluttande tomt ner mot Skurusundet. Master bedroom med sjöutsikt samt badrum en suite med bubbelbad. Flera separata entréer. Poolhus med kontor. Dubbelgarage och bergvärme.

Och prislappen då?

Jo, den landade på ingenting mindre än 31 000 000 kronor. 


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

2 timmar sedan

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

2 timmar sedan
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

2 timmar sedan
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

2 timmar sedan
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.

Så friade Nisse Hallberg till Emelie Uggla: "Kommer inte ihåg någonting"

3 timmar sedan
Nisse Hallberg är en svensk komiker och poddprofil. Men hur mycket vet du egentligen om stand up-stjärnan? Nyheter24 reder ut de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Hallberg.

Anders Lundins okända sjukdom: "Jobbigt, skämmande, läskigt"

3 timmar sedan
Den folkkära tv-profilen Anders Lundin fångade svenska folkets hjärtan redan på 1980-talet. Nu berättar han om tiden med okända sjukdomen. Tiden kantades av behandling som var både jobbig och skrämmande.