Hanna Widerstedt
Hanna Widerstedts pojkvän fick slutligen tvinga iväg henne för att söka vård. - Foto: Claudio Bresciani / TT

TV-profilen Hanna Widerstedt, 31, har drabbats av ändtarmscancer

Hanna Widerstedt, 31, har drabbats av ändtarmscancer. I en intervju med Aftonbladet berättar hon att hon gick omkring med smärta och blödningar i omkring sex månader innan hon sökte hjälp.


2012 var Hanna Widerstedt en av vårt lands hetaste potatisar. Hanna blev till en början känd för sin kontroversiella skandalblogg där hon gick under den fejkade karaktären  Louis Vulgorette

Hon var under samma period deltagare i "Big Brother" där hon också skapade rubriker, men det hela hade sina anledningar. Efter att Hanna lämnat dokusåpan så avslöjade hon nämligen att hennes medverkan var ett konstprojekt. Det Hanna ville göra var att ifrågasätta de rådande idealen som många unga kvinnor tvingas leva under. 

Hanna bor idag i Sverige. Bildkälla: Claudio Bresciani / TT

Efter att ha synts i Lyxfällan så blev det tyst från Hanna. 

Hon hade då flyttat till Berlin där hon som 21-åring fick jobb på en stripteaseklubb. Men gränserna töjdes och det slutade med att Hanna försörjde sig som prostituerad under sju års tid. Åren har hon skrivit om i boken "Alla mina torskar" där hon berättar om livet på strippklubbarna".

Men Hanna lyckades bryta sig loss och ta sig hem till Sverige där hon idag bor tillsammans med sin pojkvän. Under de senaste månaderna har hon levt med smärta och blödningar från ändtarmen. Någonting som skulle visa sig vara ändtarmscancer. 

Hanna Widerstedt: "Det är 50-50 chans"

I en sms-konversation med Aftonbladet skriver hon att hon drog sig för att göra undersökningen. 

”Jag hade blod från ändtarmen och extrem smärta i sex månader, det är ju ett ’skämmigt’ ärende. Jag ville inte alls göra dessa undersökningar. Min fästman fick till slut tvinga mig att boka tid. Nu är det 50-50”, skriver Hanna. 

Hanna Widerstedt. Bildkälla: Instagram/misskavalli

Hon fortsätter:

”Jag trodde inte jag var i riskgruppen då jag är ung också. Jag har redan haft operationen och om jag har förstått det rätt ska jag ta mediciner och strålbehandling och sådant". 

Hon säger till Aftonbladet att hon nu försöker att tänka positivt, umgås med sin kanin och försöker njuta av livet.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!