Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gått skilda vägar, nu berättar hon om hur deras relation ser ut idag
Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gått skilda vägar, nu berättar hon om hur deras relation ser ut idag - Foto: TV4/Instagram/elliinoreke

Så är relationen mellan Bonde-Ellinor och Filip idag

I en frågestund på Instagram tar Bonde söker fru-Ellinor bladet från munnen och berättar hur relationen mellan henne och Filip ser ut idag. "Ja hörni, den här frågan. Den trillar in fortfarande, varenda dag", inleder hon...


Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Efter sin medverkan i underhållningsprogrammet förra året flyttade hon ihop bonden Filip Nilsson på hans gård utanför Uppsala.

Allt såg ut att vara frid och fröjd mellan paret, men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj tidigare i år.

Så är relationen mellan Bonde-paret Ellinor och Filip idag

Sedan uppbrottet har Ellinor varit väldigt sparsam med att nämna både Filip och deras uppbrott. Istället har hon gått vidare med sitt liv, flyttat till Stockholm och satsat på karriären. 


Men under en frågestund får hon ännu en fråga om förhållandet med Bonde söker fru-profilen – och väljer att ta bladet från munnen.

"När kommer du berätta orsaken till uppbrottet från Filip....", skriver en nyfiken följare på Ellinors Instagram.

Foto: Instagram/ellinoreke

Då sätter Ellinor ner foten, och markerar tydligt att hon vill gå vidare från det ämnet nu. 

– Ja hörni, den här frågan... Den trillar in fortfarande, varenda dag. Och jag har sagt väldigt ofta att jag inte kommer prata om det, säger Ellinor.

Bonde-Ellinor: "Det hade ni också velat om ni var jag"

Hon berättar att hon ibland tänker att det kanske är lika bra att bara berätta en gång för alla vad som faktiskt hände mellan henne och Filip – men att det går emot hennes principer att sitta och prata illa om någon annan. 

Bonde-Ellinor avslutar klippet med att berätta hur deras relation ser ut idag, och av hennes svar att döma verkar den helt klart frostig.

– Vi har ingen kontakt idag, det kommer vi aldrig ha. Vi försöker att lämna det där och jag är trött på det. Jag vill gå vidare, och det hade ni också velat om ni var jag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Irländska artister vill se Eurovisionbojkott

igår 22:56

SVT:s “Gift vid första ögonkastet” plockas ner

igår 22:54
Under måndagskvällen drabbades SVT Play av tekniska problem och tredje avsnittet av “Gift vid första ögonkastet” gick inte att spela upp. Man valde därför att plocka bort avsnittet tillfälligt.

N-ord användes vid debatt – deltagare avbröt

igår 19:34
Det så kallade "n-ordet" användes vid flera tillfällen under en debatt på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm i helgen. Paneldeltagaren Barakat Ghebrehawariat valde att kliva av scenen – och anklagar nu stadsteatern för likgiltighet.

Känd designer fick fängelse för väsksmuggling

igår 18:32
Den kända designern Nancy Gonzalez har dömts till 18 månaders fängelse för att ha smugglat handväskor i krokodilskinn.

Lisa Ajax och Max har valt dotterns namn: ”Plupp”

igår 17:03
Lisa Ajax och sambon Max Huss väntar sitt första barn. Det är en flicka som är beräknad att komma i juni. Nu har paret valt vad den dottern ska heta.

Paniken inför Den stora älgvandringen-premiären: "Ursäkta, vad tänker ni med?"

igår 16:27
"Den stora älgvandringen" 2024 har haft premiär och i samband med det berättar produktionen om paniken när livesändningen drog igång 2019. – Hela idén är ju lite halvkorkad, säger Johan Erhag, projektledare för programmet, till SVT.