Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gått skilda vägar, nu berättar hon om hur deras relation ser ut idag
Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson har gått skilda vägar, nu berättar hon om hur deras relation ser ut idag - Foto: TV4/Instagram/elliinoreke

Så är relationen mellan Bonde-Ellinor och Filip idag

I en frågestund på Instagram tar Bonde söker fru-Ellinor bladet från munnen och berättar hur relationen mellan henne och Filip ser ut idag. "Ja hörni, den här frågan. Den trillar in fortfarande, varenda dag", inleder hon...


Den nya vardagen rullar på för Bonde söker fru-deltagaren Ellinor Eke-Göransson, 29. Efter sin medverkan i underhållningsprogrammet förra året flyttade hon ihop bonden Filip Nilsson på hans gård utanför Uppsala.

Allt såg ut att vara frid och fröjd mellan paret, men som en blixt från klar himmel gick Ellinor ut med nyheten att hon och pojkvännen gått skilda vägar i maj tidigare i år.

Så är relationen mellan Bonde-paret Ellinor och Filip idag

Sedan uppbrottet har Ellinor varit väldigt sparsam med att nämna både Filip och deras uppbrott. Istället har hon gått vidare med sitt liv, flyttat till Stockholm och satsat på karriären. 


Men under en frågestund får hon ännu en fråga om förhållandet med Bonde söker fru-profilen – och väljer att ta bladet från munnen.

"När kommer du berätta orsaken till uppbrottet från Filip....", skriver en nyfiken följare på Ellinors Instagram.

Foto: Instagram/ellinoreke

Då sätter Ellinor ner foten, och markerar tydligt att hon vill gå vidare från det ämnet nu. 

– Ja hörni, den här frågan... Den trillar in fortfarande, varenda dag. Och jag har sagt väldigt ofta att jag inte kommer prata om det, säger Ellinor.

Bonde-Ellinor: "Det hade ni också velat om ni var jag"

Hon berättar att hon ibland tänker att det kanske är lika bra att bara berätta en gång för alla vad som faktiskt hände mellan henne och Filip – men att det går emot hennes principer att sitta och prata illa om någon annan. 

Bonde-Ellinor avslutar klippet med att berätta hur deras relation ser ut idag, och av hennes svar att döma verkar den helt klart frostig.

– Vi har ingen kontakt idag, det kommer vi aldrig ha. Vi försöker att lämna det där och jag är trött på det. Jag vill gå vidare, och det hade ni också velat om ni var jag.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Nas kommer till Sverige

Prinsessan Sofia hyllas för vågade draget: "Det är lekfullt"

1 timme sedan
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip tycks ha siktet inställt på att ta Europa – och kanske världen – med storm...

Miljonregn för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam – så mycket tjänar de på sin podd

2 timmar sedan
Det är onekligen klirr i kassan för Pernilla Wahlgren och Sofia Wistam. Podd-drottningarna tjänar stora pengar på podden Wahlgren & Wistam. Enligt den senaste årsredovisningen unnade de sig en REJÄL utdelning.

Janni Delér visar upp resultatet efter skönhetsingreppet

3 timmar sedan
Janni Delér har under en lång tid varit sugen på att göra ingreppet. Efter att ha gjort det var hon inte sen med att visa upp det för följarna.

Robinson-Charlotta avslöjar: Så är relationen med Ci i dag

3 timmar sedan
I "Robinson" var Charlotta Hedlund och Ci Lindström långt ifrån bästa vänner. Men hur ser deras relation ut i dag?

Annika Norlin får lyssnarnas bokpris

3 timmar sedan
Hon trodde inte att hon kunde skriva en roman. Men nu får Annika Norlin Sveriges Radios romanpris för "Stacken" – samma dag som hon släpper ett nytt album.