Fredag 2 Dec
Stockholm

Kenzas son misstog henne för att vara internationella skandalstjärnan

Kenza lägenhet
Detta är en väldigt söt historia... Foto: Stella Pictures

Kenza Zouiten Subosic, 31, är idag tvåbarnsmamma till sönerna Nikola och Danilo. På sin Instagram publicerar hon titt som tätt klipp på vad de små charmtrollen har för sig.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Kenza Zouiten Subosic, 31, lever familjelivets glada dagar tillsammans med maken Aleks och barnen Nikola och Danilo. Paret har nyligen köpt en lägenhet i Vasastan som de nu har förvandlat till sitt drömhem. 

Kenza har i över 15 år befunnit sig i rampljuset då hon drivit en av landets största bloggar. Hon har släppt klädkollektioner, hårprodukter och konstant vuxit på sociala medier. 

Någonting som Kenza varit väldigt öppen med är sin IVF-resa. Under sin fertilitetsutredning fick hon nämligen veta att hon hamnat i klimakteriet tidigare än kvinnor vanligtvis gör. 

Efter många försök, förtvivlan och tårar blev hon dock gravid på naturligt vis, och med andra sonen, Danilo behövde inte paret ta någon hjälp. 

Kenzas son tar fel på henne och världsstjärnan

Det vi alla vet är att det finns få som kan vara så roliga som barn – bara genom att vara sig själva. Detta gav Kenza ett bra exempel på under veckan då hon publicerade ett klipp på sonen Nikola. 

Kenza satt hemma hos sin mamma och bläddrade igenom magasin som hon plåtats för. Sonen kommer då springandes och berättar att han hittat en bild på henne i en annan tidning. 

Kenza pekar med lill-handen i tidningen. Bildkälla: kenzas

Han pekar då med sitt lilla finger på bilden, men den han pekar på är inte Kenza. Utan sångerskan Miley Cyrus

Miley Cyrus tillsammans med exet Liam Hemsworth. Bildkälla: Stella Pictures

– Där är du mamma!

– Nej älskling det där är Miley Cyrus, svarar en skrattande Kenza. 

Se det söta klippet från Kenzas Instagram i klippet ovan. 

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.