Vanessa Lindblad
"Det var för litet" - Foto: vanessa.lindblad/Instagram

Vanessa Lindblad säljer bord och stolar för svindlande summa pengar

Vanessa Lindblad valde att köpa ett möblemang för en rejäl hacka. Men nu känner hon inte att hon vill ha kvar grejerna utan väljer därför att sälja det vidare.


De som har följt Bianca Ingrosso, 27, under de senaste åren har sannolikt också koll på Vanessa Lindblad, 38. Hon har synts vid Biancas sida som både driven manager och nära vän, men under 2018 blev de också företagspartners i företaget CAIA Coasmetics. 

2020 såldes hälften av CAIA till ett riskkapitalbolag. Affären gjorde Bianca ekonomiskt oberoende. 

Men hur gick det då för Vanessa?

Jodå, väldigt bra. 

Vanessa ägde 13 procent av Caia innan affären. Resultatet från försäljningen av hennes aktier uppgick till 68 miljoner kronor, berättade Breakit. 

Och med en så saftig summa rakt in på kontot är det ju absolut inte konstigt att Vanz väljer att unna sig. Men ja, ibland kan man ju ångra sig. 

Vanessa Lindblad säljer möbler för hutlös summa

Familjen Lindblad köpte nämligen bord och stolar till sitt vardagsrum. Problemet var bara att de efteråt kände att bordet var för litet. Och ja, det är väl lite här ångesten kommer in. 

Möblerna var nämligen inget hon hämtat upp på tippen, utan bara bordet gick på hela 91 755 kronor. Men det stannar inte där. 

Tillsammans med stolarna landade hela paketet på cirka 160 000 kronor. 

Bordet var för litet för familjen. Bildkälla: vanessa.lindblad/Instagram
Vanessa säljer nu sina möbler. Bildkälla: vanessalindblad/Instagram

Vanessa väljer dock att kapa av en bra bit på priset till första bästa person som är redo att hosta upp 80 lax för de vackra möblerna

Men som sagt – en god rabatt – det får man. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

KG Hammar romandebuterar

Amanda Jansson om succén: "Svårt att ta in"

Två svenskar spelar huvudrollen i Finlands största inhemska biosuccé på 2020-talet. Nästan en halv miljon har sett "Stormskärs Maja", som nu kommer till Sverige. Det är svårt att ta in. Det är inte klokt, säger Amanda Jansson.

Mede duckar Israelfrågan: "Kan inte uttala mig"

2 timmar sedan
Artistavhoppen, demonstrationerna och protesterna är många. Men Petra Mede svarar inte på om Israel bör vara med i Eurovision Song Contest i Malmö eller inte. EBU tar beslutet, säger programledaren.

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

idag 02:30
Filmskaparen Martin Scorsese ska enligt uppgifter till Variety arbeta på en Frank Sinatra-biografi med sin mångårige samarbetspartner Leonardo DiCaprio i huvudrollen.

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?