"Idiot"
"Idiot" - Foto: Christine Olsson/TT

Alex Schulman blev kallad idiot av sin granne – på grund av Amanda

Det var under veckan som Alexander Schulman gjorde en spännande upptäkt på sin bil – efter att frun Amanda Schulman använt den.


Profilerna Alex Schulman, 42, och Amanda Schulman 46, träffades 2008 och blev blixtkära. Efter att paret sprungit in i varandra tog det bara några dagar innan de flyttade ihop, och drygt en månad efter de träffats fick de veta att de väntade barn tillsammans. 

De gifte sig år 2010 på Gotland där de nu även har ett sommarställe som ej går av för hackor. Paret bor i en saftig lägenhet på Östermalm tillsammans med sina barn CharlieFrances, och Louis.

Bildkälla: Maja Suslin/TT

Och karriärerna tuffar minst sagt på för paret. Alexanders bok "Bränn alla mina brev" åkte nyligen ut på vita duken där den fått stående ovationer. Han och Sigge Eklunds podd fortsätter även den att vara en av landets mest lyssnade. 

Amanda har gjort succé med sitt skönhetsmärke All i Am Beauty och förra året sålde hon och hennes syster Hanna Widells företag Perfect Day till Abba-legendaren Björn Ulvaeus och riskkapitalisten Conni Jonsson

Men, trots att Alex och Amanda inte känns som oss vanliga dödliga så är även de människor. Vilket Alexander ibland ger sina Instagramföljare en glimt av. I alla fall när det kommer till hans fru...

Alex Schulman: "Små överraskningar"

Alex har tidigare berättat för sina följare att det blir lite vilda västern hemma varje gång han åker iväg. Amanda brukar nämligen göra så att hon helt enkelt bara slänger in disken lite huller om buller i maskinen, utan att tänka på vad som egentligen ligger var. 

Men samma sak gäller när Amanda använder parets bil. 

Under veckan när Alex gick ned i garaget fick han sig nämligen en trevlig liten överraskning i form av en arg lapp. 

Paret fick en arg lapp på bilen. Bildkälla: alexschulman/Instagram

När man kommer till garaget dagen efter att Amanda använt bilen så möts man alltid av en trevlig överraskning av något slag. En ny repa i lacken, en buckla nånstans, en avslagen backspegel. Idag: en trevlig lapp från garageplats-grannen. 

Sånt som händer. 

Allt om Alex Schulmans familj: Barn, bröder, mamma och pappa

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!