Magdalena Graaf Louie Marti
Vad har hänt mellan Louie och Magdalena? - Foto: Stella Pictures

Magdalena Graafs snuskiga bild väcker starka reaktioner: Är det slut med Louie Marti?

Det var under torsdagen som Magdalena Graaf publicerade en bild som sannerligen fick oss alla att fundera: Vad menade hon med det här?


Det var under sommaren 2022 som Magdalena Graaf, 47, var med i en intervju där hon öppnade upp om hennes och pojkvännen Louie Martis passionerade men ibland stormiga relation. 

Magdalena och Louie. Bildkälla: Stella Pictures

Magdalena berättade att paret i omgångar gjort slut men att de alltid hittar tillbaka till varandra. 

"Dumpar honom 3 gånger i veckan. Rasande och bestämd. ALDRIG mer. Men ändå vinner han tillbaks mitt hjärta varje gång. Min stora passionerade svartmuskiga, buttra OCD-kärlek", skrev hon i ett inlägg där hon visade upp intervjun.

För den som följer Magdalena på sociala medier så har man tidigare kunnat följa med på några svartsjukedraman och gnabb paret emellan. Bland annat så avföljde paret varandra tidigare i år. 

I samma veva kommenterade Maggan lite konstiga kommentarer under en av Louies bilder. 

Några av Magdalena Graafs kommentarer under Louies bild. Bildkälla: louiemarti/Instagram

Någon vecka efter publicerade dock Magdalena en bild på Instagram där hon förklarade för följarna att paret haft en svacka men nu var back on track. 

Men nu har Magdalenas Instagramuppdateringar satt igång en rad spekulationer hos följarna igen. 

Magdalena Graafs bild. Bildkälla: graafmagdalena/Instagran

Magdalena la nämligen upp en bild på två av figurerna från "Mupparna" som lagt i en sexposition i en soffa och det ska därav se ut som att de har sex. 

Till bilden står texten: "När du åker till ditt ex för att plocka upp lite grejer". 

Nu undrar man ju om hon och Louie gjort slut och att det är deras uppbrott som hon syftar på. Eller om bilden bara är upplagd från ingenstans...

När Hänt hörde av sig till Graaf för att fråga henne om hon och Louie fortsatt är ett par valde Magdalena att inte svara.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!