Bettina
Bettinas pojkvän Johannes har en ganska udda smak... - Foto: bettinabuchanan/Instagram

Bettina Buchanan skapar ramaskri hos följarna – tack vare bild på en smörgås

Dokusåpadrottningen Bettina Buchanan lyckades minst sagt att röra upp känslor hos sina följare – med hjälp av en bild på sin pojkväns frukost.


Bettina Buchanan är en dokusåpadrottning av rang. Hon har deltagit i hela tre säsonger av den svenska versionen av Paradise Hotel, och fyra säsonger av den norska. 

I Paradise Hotel Norge 2020 så kammade Bettina även hem vinsten, tillsammans med “SKAM”-stjärnan Mohamed "Simo" Elh'Babi, och tog med sig 200 000 kronor i prispengar hem efter att ha kastat kulan framför Simo. 

Hon dyker då och då upp i tv och podd-sammanhang men syns annars mest på sociala medier. Där håller hon titt som tätt frågestunder där hon svarar på vad som händer i livet och vad hon pysslar med på dagarna.

En sak som hänt senaste åren är att Bettina skaffat pojkvän, nämligen norska Johannes Magnussen. Paret är nu aktuella i en ny norsk prime-produktion. 

Bettinas pojkvän skapar ramaskri med sin frukost

Utöver att paret är högaktuella med en tv-produktion så rullar vardagen på sociala medier på. Men det var en sak som Bettina publicerade nyligen som sannerligen fick följarna att hoppa till. 

Bettina publicerade nämligen en bild på parets frukost. Och på kanten av bordet syns en smörgås med väldigt suspekta pålägg. Efter att många av följare frågat Bettina vad tusan det var för pålägg valde hon att svara...

Den omtalade smörgåsen. Bildkälla: bettinabuchanan/Instagram

"Och ja, Johannes älskar att ha stekt ägg och nutella på mackan. Sjukaste ever, så äckligt haha. Men vem är jag att inte ge det till honom?", skriver Bettina. 

Mycket ska man se innan ögonen ploppar ut. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!