Influencern Filippa Toremo fick nyligen veta att hon är gravid – nu berättar hon om sina känslor
Influencern Filippa Toremo fick nyligen veta att hon är gravid – nu berättar hon om sina känslor - Foto: Instagram/filippatoremo/Tiktok

Filippa Toremo ryter ifrån efter graviditetsfrågan: "Fråga inte om pappan"

Sedan Filippa Toremo gick ut och berättade om sin graviditet på Tiktok har hon fått en del frågor om vem pappan till barnet är. Hon var tidigare i ett förhållande med programledaren Anis Don Demina – och plötsligt kommer han på tal.


Influencern Filippa Toremo, 24, och artisten Anis Don Demina, 27, blev ett uppmärksammat par när de blev kära hösten 2020.

De träffades under en blöt festkväll i Stockholm, och i en Youtubevideo har Anis berättat att han fick upp ögonen för Filippa redan vid deras första möte.

– Vi sågs ute och då gick jag fram till dig och det första jag sa första gången vi träffades, alltså de första orden som kommer ut ur min mun till dig var "jag är kär i dig", säger Anis i videon.

Gick ut med graviditeten i känslosam video

Men i oktober 2021 tog kärlekssagan mellan paret slut. Sedan dess har Filippa Toremo blivit en flitigt uppdaterande influencer och fått jobb på Bianca Ingrossos skönhetsmärke Caia Cosmetics.

Och under hösten ändrades livet igen för Filippa, vilket hon delade med sig av i en video på Tiktok i början av november. Hon hade nyligen fått veta att hon var gravid i vecka 24.

– Tiden för att kunna fatta ett eget beslut har dessutom passerat. Abort hade man kunnat göra innan vecka 18 om man hade velat det, säger Filippa Toremo i klippet.

Filippa Toremo: "Fråga inte vem pappan är"

Nu har Filippa delat med sig av ännu en graviduppdatering på Tiktok. Hon passar på att tacka för allt stöd, men tar också tillfället i akt att bemöta ett par mindre uppskattade kommentarer.

– Jag vill bara att folk ska hålla respekt i kommentarsfältet. Inte fråga vem pappan är, inte skriva "grattis". För att det... Ja, jag kan inte ens beskriva hur jag känner just nu, säger Filippa och fortsätter:

– Och det är inte Anis som är pappan. Jag har sett att det cirkulerat runt lite rykten om det också.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!