Hanna Friberg
Hanna Friberg valde att byta rum två gånger. - Foto: hannafriberg/Instagram

Hanna Friberg tvingades byta rum två gånger i Dubai – på grund av okänd kvinna på rummet

Hanna Friberg befinner sig i skrivande stund på en resa i Dubai tillsammans med vännen Klara Elvgren. Tjejerna har bosatt sig på ett hotell där de nu tvingats att byta rum två gånger. "Bad henne att sluta".


Hanna Friberg och Klara Elvgren är idag väldigt goda vänner och har flertalet gånger varit utomlands tillsammans. Sist tjejerna pep iväg tillsammans bar det av till Tulum, Mexiko och de skapade då löpsedlar via ett litet drama med Paulina "Paow" Danielsson som befann sig på samma ort. 

En beef som tjejerna knappt själva kom ihåg varför den hade börjat. 

Hanna Friberg. Bildkälla: Youtube

– Det är många som frågat om Kattpaow och vad det är som hänt där. Och jag förstår egentligen inte, det är ju ingenting som hänt. Hon sa att hon inte visste vem jag var. Eller så här, hon skrev och anklagade mig för att ha ljugit över att ha haft en stor blogg som jag tjänade pengar på när jag gick i gymnasiet. 

– Då svarade jag väl egentligen bara nemen gud det här stämmer ju inte och att jag hade en stor blogg. Det är typ det enda. Sen vet jag inte riktigt vad som hänt efter det. Jag har ju sett att Paow gör narr av mig på sina stories men jag kunde inte bry mig mindre, sa Hanna då

Hanna Friberg tvingades byta rum två gånger 

Men denna gång bar det av till Dubai där tjejerna snabbt checkat in på ett lyxigt hotell. Men redan första kvällen bad de om att få byta rum då de inte var helt nöjda med sitt första. 

Andra rummet blev de dock toppennöjda med. Men det var innan de hade spenderat natten där. 

Tjejerna började höra ljud och kände sig iakttagna. 

– Jag hör sedan hur Klara reser sig och klunkar ur sin vattenflaska, jag kikar till och då stensover hon, berättade Hanna. 

– Ja och jag kollade i rutan hur det speglades och såg då en dam borsta håret, när hon liksom tittar på mig och ser att jag är vaken gör hon en viss min, fyller Klara i. 

Dagen efter berättade tjejerna prompt i receptionen att de ville byta rum. Dessvärre fanns det inga rum lediga. 

Hanna skrev ut en text på Instagram. Bildkälla: hannafriberg/Instagram

Och natten efter var det samma visa. Då hörde tjejerna ett klickande ljud från toaletten. Hanna valde då att be kvinnan att sluta. Vilket hon enligt Hanna då gjorde.  Detta gjorde dem ännu mer rädda. Så någon sömn den natten, det blev det inte. 

"Jag sa högt på engelska 'please leave us alone'. Tror ni inte att ljudet slutade?", avslutade hon. 

To be continued...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Hela kändis-Sverige bakar-Pablos röst

3 timmar sedan

Allman Brothers-grundare död

igår 18:28
Dickey Betts, en av grundarna till rockgruppen The Allman Brothers Band, är död, meddelar familjen på Instagram. Han blev 80 år.

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

igår 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

igår 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

igår 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

igår 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.