Carina Bergfeldt
Carina Bergfeldt stöttas av följarna. - Foto: SVT

Carina Bergfeldt stöttas av följarna efter matbilden: "Ingen ska håna dig"

Carina Bergfeldt publicerade en bild på en tallrik mat. Hon hånades av sina kollegor (på skoj) men stöttades desto snabbare av sina följare.


Carina Bergfeldt, 42, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. I januari 2021 tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Säsongen har nu tuffat på med sin andra säsong som fortfarande har nära miljonpublik varje vecka. 

På sociala medier var det även många som i år skrev om sina förhoppningar kring att Carina skulle bli årets julvärd. Istället blev det Babben Larsson

Carina Bergfeld. Bildkälla: Staffan Löwstedt/SvD/TT

Förutom arbetet som journalist och programledare så delar Carina dagligen med sig av sitt liv på Instagram. Där delar hon med sig av allt från historier om hennes resor som journalist till vardagslivet som småbarnsmamma. 

Men man kan gott säga att hon både möter ris och ros för sina inlägg. Nyligen valde hon att ryta ifrån ordentligt då hon anser att kritiken kring hennes roll som mamma blivit för överdriven. 

"En del har åsikter över att jag lämnar Hamilton och jag fortsätter envetet hävda att en man aldrig fått samma kommentarer. Dansken är borta ca 35-40% av Hamiltons liv på grund av familjer i två länder och jobb som korrespondent, han har aldrig någonsin fått höra det jag får höra. Han är till exempel borta nu, och jobbar med valet. Det går utmärkt, ingen säger något". 

"Har jag fel så har han i alla fall ett terapikonto där jag redan satt undan pengar som ska täcka typ 20 besök där han kan prata om sin svåra barndom. Har jag rätt får han göra något annat för pengarna", skrev hon då som en känga mot de som sprider hat. 

Carina Bergfeldt hyllas av följarna efter matbilden

Men denna gång är det hyllningar som slagit som spön i backen. Carina berättade nämligen att hon och några kollegor satt och pitchade programidéer och att det hela slutade i gapskratt. 

"Vi spånade lite idéer på nya tv-program idag på redaktionen. Ulrika som är redaktör föreslog att dansken och jag skulle ha ett matprogram. Sedan gapskrattade alla samstämmigt. Här sitter jag några timmar senare och serverar barnet middag och förstår inte alls vad som var så hysteriskt roligt", skrev hon. 

Roligt nog visar bilden hennes son Hamilton som sitter med sin mat, bestående av makaroner och pommes frites. 

Men följarna – de älskar det. 

"Älskar det här"

"Haha min son åt exakt samma kost och han är idag 50 år, 187 cm lång och frisk som en nötkärna"

"Dessa hån, och nu även från kollegor. Det måste få ett slut. Du som anstränger dig så till den milda grad. Det lille H får skulle kunna serveras på vilken vägkrog som helst"

"Av potatis blir man varken fattig eller fet sa man under min uppväxt"

"Du är UNDERBAR"

Så kul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!