Stockholm

Calle Schulman hånar Margaux Dietz i ny video: "Du kommer att bli canceled för det här..."

Calle Schulman Margaux
Kul eller smaklöst? Vad tycker du?. Foto: Stella Pictures/TT

Det är på Instagram som Calle Schulman publicerar en video som gör narr av Margaux Dietz. Videon har nu mött både ris och ros.


Det var för ett par veckor sedan som Margaux Dietz, 32, möttes av en redig kritikstorm efter att ha publicerat en video på Youtube där hon filmar en utslagen och blodig man i sitt trapphus.

I videon, som nu är borttagen, ser man Margaux och sonen Arnold, 5, som upptäcker den blodige mannen som ligger utslagen utanför lägenhetsdörren. Margaux Dietz låter Arnold gå fram och peta på mannen och hade under "petandet" lagt på skojiga ljud. Efteråt ringer hon sin personliga tränare om råd för att sedan slutligen larma polisen. 

Det dröjde inte länge innan sociala medier kokade över av kritik riktad mot Margaux och flera stora företag valde i efterskalven att avsluta sina samarbeten med Dietz. 

Hon har efter blåsvädret och sin skriftliga ursäkt legat lågt på sociala medier. 

Calle Schulman gör narr av Margaux Dietz

Någon som dock såg sin chans att dra ett litet skämt kring det hela var ingen mindre än Calle Schulman. Calle skulle i veckan göra ett betalt samarbete med Mylla.se. 

I sin video berättar Calle för sin son att det är någonting som ligger utanför dörren och istället för en utslagen man är det då kassar med mat. Sonen får då gå ut och peta på påsarna och pålagt är då samma ljud som det var i Margaux video. 

Calle och sonen kikar på påsarna. Bildkälla: calleschulman/Instagram

Calle ringer redan ett samtal till "Boris" (fast i detta fall är det en bild på Boris Johnson) och frågar om rödbetorna ska se ut som de gör i kassen. 

Videon har minst sagt mötts av både ris och ros. Vissa tycker att det är hysteriskt kul medan andra anser att den är osmaklig och att Calle kommer att "bli canceled". 

Margaux har inte uttalat sig om det hela. 

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.