Edvin Törnblom
Kvällen slutade i kaos... - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Edvin Törnblom åt julbord tills olyckan var framme: "Tycker synd om de som jobbar där.."

Edvin Törnblom och Johanna Nordström var på ett av Stockholms finaste julbord. Men det hela slutade inte som det var tänkt...


Succémannen Edvin Törnblom är minst sagt en starkt lysande stjärna på Sveriges kändishimmel. 

Törnblom är en väletablerad medieprofil och programledare, känd från bland annat "Sveriges värsta bilförare". Men det stora genombrottet har han fått genom podcasten "Ursäkta" som han har ihop med komikern Johanna Nordström. Innan dess hade han även arbetat bakom kulisserna på Filip Hammar och Fredrik Wikingssons produktionsbolag Nexiko. 

I podden, som idag kan räknas till landets största, pratar duon om allt mellan himmel och jord. De går ofta igenom vardagliga händelser de varit med om, och sparar väldigt sällan på krutet när det kommer till recaps kring sina utgångar och andra upptåg. 

Så även denna gång. 

Edvin Törnblom åt julbord tills han...

Det var under förra helgen som Edvin och Johanna tillsammans med ett annat sällskap gick på en restaurang i Stockholm som är känd för sitt maffiga julbord. 

Sällskapet åt, drack och hade det mysigt tills Edvin insåg att han denna gång ville äta julbord "på rätt sätt", vilket är att gå sju rundor till buffén. 

Edvin och Johanna åt julbord. Bildkälla: Stina Stjernkvist/TT

Sagt och gjort så gick Edvin sina sju rundor som han sköljde ned med en hel del öl, vin och nubbe. Men plötsligt tog det stopp. 

– Jag fick känslan av att nej nu..... nu måste jag spy. Så jag hann ut utanför ingången och kaskadspydde. Kom in igen, satte mig vid bordet och kände att nu är det nog bra. Men icke. 

Edvin fick sedan springa flera rundor till restaurangens nedre våning med toalett.

– Jag sprang upp och ned flera gånger för att spy. Stackars tjejen i baren som måste tänkt att vad fan gör han....

Så kan det gå!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

idag 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

idag 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

idag 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

idag 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

idag 13:06
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".