Bianca Ingrosso
Bianca Ingrossos bild rör upp känslor. - Foto: KANAL 5/Instagram

Detaljen i Bianca Ingrossos bild får följarna att rasa: "Varför?"

Det är inte alltid lätt att vara Bianca Ingrosso. Trots eget imperium och miljoner på kontot så är det på sociala medier sällan en lugn stund.


Det var i lördags som Bianca Ingrossos egen talkshow "BIANCA" sände det sista avsnittet för denna säsong. Programmet har under sina 16 avsnitt bjudit tittarna på en rad djupa samtal med en rad olika kända gäster, skratt gråt och starka känslor. 

Bianca Ingrosso. Bildkälla: Tim Aro/TT

Till en början mötte Bianca kritik på grund av sin intervjuteknik. Många ansåg att hon kändes stressad och skyndade sig genom samtalen. Men snabbt skulle det komma att förändras. 

Bara under det andra avsnittet så ansåg tittarna att det hela var toppen och sämre blev det inte efter att hon fått Dwayne "The Rock" Johnson att brista ut i skratt vilket fick hyllningarna att slå ner som spön i backen. 

Bianca Ingrosso möter kritik efter sin bild

Men att vara Sveriges just nu hetaste potatis är inte alltid en dans på rosor. Trots succén med både talkshow och varumärke så möter Bianca dagligen rätt hårda ord på internet. 

Den här gången räckte det med att hon publicerade en bild på en soffa. 

Och anledningen till de starka känslorna hos följarna? Jo, de ansåg nämligen att bordet såg ut som fudge och att soffan var ful. 

Kommentarerna under bilden. Bildkälla: biancaingrosso/Instagram
"Fulaste soffan jag sett". Bildkälla: biancaingrosso/Instagram

Trots hagelskurarna med kommentarer har Bianca valt att inte svara utan helt enkelt drömma vidare om sin soffa. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

idag 18:28

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?