Robinson 2022 vinnare
Isabella Resmark hade ett speciellt smeknamn på Martin Larsson. - Foto: TV4

Robinson-Isabellas smeknamn på Martin klipptes bort av produktionen

Robinson 2022 börjar att gå mot sitt slut, och någon som likt förra året utmärkt sig lite extra – det är Isabella Resmark.


Robinson 2022 börjar att gå mot sitt slut och i år har det sannerligen bjudits på mycket av allt. 

Någon som gjorde en rungande comeback var Isabella Resmark. Isabella dök upp i programmet redan förra året då hon först möttes av en tittarstorm för att sedan bli tittarnas stora favorit.

 Men hennes resa skulle komma att få ett abrupt slut tack vare covid-19. 

Väl hemma blev det till att plugga naturvetenskapligt basår, fram tills att hon blev uppring av produktionen på nytt. Och denna gång skulle resan komma att bli längre. 

Isabella Resmark gjorde comeback. Bildkälla: TV4

Efter att ha tagit sig från Gränslandet in till Robinson blev Isabella kvar i sammanfattat 40 dagar. Hon blev under måndagen den deltagare som åkte först ut i en utslagstävling. 

– Jag älskar er mina kackerlackor. Jag trodde aldrig att man skulle bli kvar så här länge. Någon av er är årets vinnare så kör hårt, sa Isabella innan hon sprang iväg längst stranden 

"Jag älskar er". Bildkälla: TV4

Robinson-Isabella avslöjar smeknamnet på Martin Larsson

Efter avsnittet slog hyllningarna som spön i backen. En av de som skrev en text om Bella var ingen mindre än Martin Larsson

Då kom det fram vad Isabella hade haft för smeknamn på Martin under resan. Nämligen Melo, inspirerat efter Tintins hund. 

Isabella avslöjar sitt smeknamn på Martin Larsson i Robinson 2022. Bildkälla: resandemarker/Instagram

"Tack detsamma Milo. Sa alltid att du var som Tintins hund Melo fast utan den rasistiska ådran men det togs aldrig med", skrev Isabella. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!