A Man Called Otto Sverige
Tom Hanks var i Stockholm under premiären av A Man Called Otto. - Foto: Stella Pictures

Carina Bergfeldt hyllas efter festen med Tom Hanks: "Inte illa..."

Carina Bergfeldt var en av gästerna under gårdagens svenska premiär av filmen A Man Called Otto som ägde rum i centrala Stockholm. Och där var ingen mindre än Tom Hanks.


Att Rolf Lassgård eller Tom Hanks skulle vara en grinig gubbe, det är antagligen ingen ute i stugorna som tror. Men nu har båda fått äran att spela exakt en sådan roll i den svenska samt engelska upplagan av "En man som heter Ove", eller som den på engelska heter: "A Man Called Otto". 

Galapremiär av filmen A man Called Otto. Bildkälla: Stella Pictures

Filmen är en roman av den svenske författaren Fredrik Backman och gavs ut 2012. I januari 2015 hamnade sedan berättelsen på vita duken. Den blev då en av svensk films största publikframgångar på många år med 1,7 miljoner biobesökare.

Hannes Holm och Rolf Lassgård. Bildkälla: Stella Pictures

Under den svenska premiären av "A man called Otto" flög Tom Hanks tillsammans med fru och ett av sina barn till Stockholm. Där fick han mingla tillsammans med den glittrande kändiseliten. 

Tom Hanks skrev brev till Rolf Lassgård

Innan filmen hade Hanks skickat ett brev till Lassgård som han för TT beskrev som ett fanbrev. 

– Jag ville tacka honom för en rolltolkning som kändes helt ny när vi såg filmen året den kom ut, sa han. 

Carina Bergfeldt minglade med sin bror

Premiären var som redan nämnt väldigt kändistät och en av de som befann sig på plats var ingen mindre än journalisten och programledarikonen Carina Bergfeldt

Carina berättade att hon spontant bjudit med sin bror Jeff och på Instagram så öser nu hyllningarna in angående hennes egen samt sin brors look. 

En av de som gav en stor komplimang var Annie Lööf som skrev: "Vilken klänning". 

Carina svarade då: "Tack! Jag har haft den på Oscarsgalan när originalet var nominerad till bästa utländska film". 

Hennes bror Jeff hyllades även han efter att ha minglat friskt och klätt sig klanderfritt. Carina blev bland annat kallad för "hetast på röda mattan" samt "puma". Jeff fick av många smeknamnet "Jeff Bond". 

Och vi kan inte annat än att hålla med! Wow!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!