Bachelorette 2022 Olivia
Olivia tog farväl av Oscar i sista avsnittet av Bachelorette 2022. - Foto: TV4

Bachelorette-Oscar hyllas för sitt agerande i kommentarsfältet

Det var tidigare i veckan som den sista rosen delades ut i Bachelorette 2022. Sist kvar blev Adam Edgren medan Oscar Batres fick lämna programmet hjärtekrossad.


Bachelorette 2022 har sannerligen bjudit på mycket av allt. I somras var det 18 killar som åkte till det varma Grekland i jakt på Olivia Birgerssons hjärta. 

Mellan dejter, hångel och tindrande ögon har det bråkats, gråtits och slitits hårtussar av frustration. Men det hela skulle komma att sluta bra.

Sist kvar var slutligen Adam Edgren och Oscar Batres. Under ett väldigt känslomässigt samtal fick Oscar veta att han inte skulle få den sista rosen. Detta genererade väldigt känslosamma scener där det tydligt syntes att han blev väldigt hjärtekrossad. Efter att han gick från platsen fick Olivia en panikattack. 

Oscar var en av tittarfavoriterna. Bildkälla: TV4

– Det kändes verkligen fruktansvärt att såra någon man tycker om. Jag mådde verkligen så dåligt av att se honom må dåligt, berättade Olivia i en intervju med Nyheter24

– Det är klart att man är sårad... men hon ska ju följa sitt hjärta, sa Oscar i synken. 

Oscars ord efter Bachelorette 2022

Men Oscar är inte den som är missunnsam eller hänger läpp.

Artig påg som han är så gratulerade han både Adam och Olivia i kommentarsfältet efter att hon gått ut med att hon gav Adam sista rosen. Och direkt var följarna där med hyllande ord om att Oscar, olikt vissa andra killar i programmet, kunde glädjas med paret. 

"Du är verkligen jättefin Oscar, du blev min favorit så himla trist att det inte blev du"

"Så fin är du Oscar! Du har blivit en favorit hos både mig och många andra den här säsongen"

"Oscar. Jag kan inte ens med ord beskriva hur fin du är. Du är en sån fin människa och det gjorde så ont i mig att se dig bli hjärtekrossad. Tvivla aldrig på den du är. Du förtjänar all kärlek i världen"

"Fina Oscar. Stort av dig att hantera situationen som du gjorde"

Så fint!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!