OnlyFans
Stjärnorna med OnlyFans. - Foto: Stella Pictures

Svindlande summor: Så mycket tjänar stjärnorna på OnlyFans

Kändisarna skrattar hela vägen till banken tack vare sina OnlyFans-konton. Men vem är egentligen störst och hur mycket pengar drar stjärnorna in varje månad tack vare sina lättklädda bilder?


Megan Barton-Hanson

Den tidigare ”Love Island UK”-stjärnan tjänar idag omkring 10 miljoner i månaden på OnlyFans. Hennes plan när hon skaffade appen var att köpa sig ett lyxhus, vilket hon idag gjort. 

Megan Barton-Hanson. Bildkälla: Stella Pictures

Cardi B

Rapparen Cardi B var en av de första kändisar som skaffade OnlyFans och var till en början lite utav ett ansikte utåt. Cardi B har över 80 miljoner prenumeranter på appen och tjänar omkring 100 miljoner kronor  månaden. 

Cardi B. Bildkälla: Stella Pictures

Blac Chyna

Modellen, entreprenören och före detta strippan Angela Renée White är mest känd under namnet Blac Chyna. Hon påbörjade sin karriär som modell och strippa under 2010. 

I januari 2016 började Chyna dejta Robert "Rob" Kardashian Jr. Paret förlovade sig efter bara tre månaders och i maj 2016 gick de ut med nyheten om att de väntade sitt första barn. 

När dottern bara var en månad gammal meddelade Rob på Instagram att förhållandet med Chyna var över. Sedan dess har folk över hela världen fått följa deras öppna konflikter och pajkastning, inklusive läckta sexbilder och hämndporr från Robs sida och nu senast misshandelsanklagelser från Blac Chyna på Snapchat.

Hon är en av de som tjänar absolut mest på appen och ligger på omkring 194 miljoner i månaden. 

Blac Chyna. Stella Pictures

Josefin Ottosson

Svenska Josefin Ottosson har flertalet gånger pratat om den saftiga lönen hon håvar in varje månad på sin OnlyFans. 

Josefin Ottosson. Bildkälla: josefinottossons/Instagram

– Jag tjänar omkring 250 000 kronor i månaden och har legat stabilt på det sedan förra året, berättar hon i sin senaste video och fortsätter.

– Det har gått ned med typ 100 000 från det jag tjänade i början då det stegrade till en skyhög summa.

Josefins företag omsatte 2021 omkring 2 miljoner kronor och hon har tullgångar omkring 1,6 miljoner kronor. 

Denise Richards

Det hela började med att Denises dotter Sami Sheen som 18-åring skaffade appen för cirka ett år sedan, vilket inte var särskilt populärt hos föräldrarna Denise och Charlie Sheen

Men ett år senare valde Denise själv att kliva in på OnlyFans, där man sannerligen kan säga att hon gör succé. Hon tjänar idag omkring 22 miljoner kronor i månaden på appen. 

Denise Richards. Bidkälla: Stella Pictures

Danielle Bregoli (Bhad Bhabie)

Danielle Bregoli, känd som Bhad Bhabie är en amerikansk rappare, låtskrivare och internetpersonlighet. Hon är den som idag är absolut störst på OnlyFans, i alla fall när man kikar på hur mycket hon varje månad drar in. 

Hon blev känd efter att ha dragit frasen "Cash me ousside, howbow dah?" i programmet Dr Phil. Idag tjänar hon omkring 250 miljoner på OnlyFans vilket är... svindlande?

Danielle Bregoli. Bildkälla: Stella Pictures

Trey Songz

Artisten och låtskrivaren Tremaine Aldon Neverson är inte bara känd för att göra musik – han är nämligen en av de största manliga profiler på OnlyFans där han varje månad hivar in 180 miljoner kronor. 

Artisten Trey Songz. Bildkälla: Stella Pictures


De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Scorsese sägs vilja göra film om Frank Sinatra

Kinsella: Jag har aggressiv hjärncancer

igår 21:14
Sophie Kinsella, författaren till storsäljaren "En shopaholics bekännelser", behandlas för "en aggressiv form av hjärncancer", skriver hon på Instagram. Diagnosen ställdes för två år sedan.

Detaljen som avgjorde i "Sveriges mästerkock" 2024

igår 21:05
Det är dags för en rafflande final av "Sveriges mästerkock" 2024. Tess Medina och Josefine Freij ställs mot varandra där de ska laga en trerättersmeny. Men vad var det egentligen som avgjorde vinsten?

Därför avbröts Sveriges mästerkock-finalen i förtid

igår 20:57
Under onsdagen sändes Sveriges mästerkock-finalen, där det skulle avgöras vem som skulle vinna av Josefine Freij och Tess Medin. Men programmets finalavsnitt fick avbrytas i förtid. Här får du veta varför!

Tess Medina vann Sveriges mästerkock 2024

igår 20:56
En lyxig vinnarmeny med kaviar, kalvfilé och mango avgjorde. Tess Medina tog hem segern i finalen av "Sveriges mästerkock". Det känns som ett nytt liv, ett nytt kapitel, en ny era, säger hon till TT om vinsten.

Robinson 2024: Zayera berättar sanningen om sitt hår

igår 18:52
Zayera Khan är en av Robinson 2024:s färgstarkaste profiler. Och det finns en rad saker som tittarna är nyfikna på när det kommer till henne, bland annat hennes hår.