Rosanna Charles
Rosanna Charles publicerade en bild som genererade en och annan reaktion. - Foto: rosannacharles/Instagram

Följarna i chock efter Rosanna Charles senaste bild: "Kim Kardashian..."

Profilen Rosanna Charles är en flitig Instagrammare som engagerar sina följare med både bilder och videos. Och hennes senaste bild var minsann inget undantag...


Rosanna Charles, 33, har varit en innepinne i Stockholm sedan många år tillbaka. Redan 2011 var hon en vimmeldrottning på Stureplan, och under åren har hon umgåtts flitigt med profiler som Amir AkroutiJackie Ferm och Bianca Ingrosso.

Idag driver hon den framgångsrika podden "Två meter dumheter" med vännen Emilio Araya. I en intervju med Nyheter24 berättade hon även om sitt primära jobb som manager. 

– Jag jobbar som manager/agent åt bland annat Sanna Guidetti och Linda Pira, så sköter samarbeten, tv-jobb och så vidare. Utöver det har jag podden, berättade hon då. Utöver det har hon även egna samarbeten med företag på sociala medier.

Rosanna Charles chockar följarna med bild

Rosanna är en flitig Instagrammare och uppdaterar ofta sin story med sina dagliga bestyr. Bland annat så använde hon sig nyligen av ett TikTok-tips som gick ut på att hälla varmt vatten på sin bilruta för att få bort isen. Problemet var bara att i den tolvminus kalla Stockholms-kylan så frös det på ytterligare. 

– Detta var ju jävligt smart, skrattade hon. 

Men under veckan uppdaterade hon med ett annat typ av content. Hon publicerade en fräsig bild på sig själv där hon poserar framför en gran med orden "Längtar tills julen är över". 

Men det var långt ifrån julgran eller julmat som engagerade Rosannas följare – utan hennes bakdel. 

"Kim K"

"Liten röv"

"Julröven"

"Wow"

Samt en rad kommentarer innehållande persikoemojin. 

Rosanna har ännu inte svarat på någon av kommentarerna men vi misstänker att hon inte är helt missnöjd med bildens alla reaktioner. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!