Här kan du läsa mer om Bingolotto-programledaren Stefan Odelberg
Här kan du läsa mer om Bingolotto-programledaren Stefan Odelberg - Foto: Leif R Jansson/TT/Stella Pictures

Allt om Stefan Odelberg i Bingolotto – familjen och flickvännen Petra: “Vrålhet”

Stefan Odelberg är ett av programledaransiktena i Bingolotto. När han inte står i tv-rutan spenderar han en hel del tid med sin flickvän Petra, som jobbar som sex- och relationscoach. De är störtförälskade – men fast beslutna om att aldrig gifta sig.


Vem är Stefan Odelberg i Bingolotto?

Sedan sommaren 2020 har Stefan Odelberg, 48, dykt upp i rutan som programledare för Bingolotto, tillsammans med Lotta Engberg

Innan dess har Stefan medverkat tv-program som "Prat kvadrat", "Allsång på Skansen" och "Go'kväll" – samt vikarierat som programledare i just Bingolotto.

Känner du till Stefan Odelbergs yrke utöver Bingolotto?

När Stefan Odelberg inte guidar oss genom spel och vinster i Bingolotto sysslar han med något rätt ovanligt – han är nämligen magiker och illusionist.

Foto: Stella Pictures

Vem är Stefan Odelbergs partner Petra Johansson?

I juni 2021 stod det klart att Stefan Odelberg träffat en ny kärlek, efter att kort innan ha skilt sig från exfrun Berna Inceoglu. Den lyckliga donnan är ingen mindre än sex- och relationscoachen Petra Johansson.

På sin Instagram delar Odelberg flitigt med sig av bilder på flickvännen, både på hemmaplan och på resande fot. Av allt att döma är de upp över öronen förälskade i varandra.

"Kortfattat så är du så jäkla vrålhet inuti och utanpå", skriver han i ett inlägg föreställande Petra.

Så träffade han sin flickvän

Att Stefan Odelberg och flickvännen Petra träffades var en riktig slump. 

I samband med en överraskning för en av hans vänner år 2020 anlitades nämligen Petra i sin yrkesroll – men det var alltså först senare som de blev ett par.

Därför vägrar Stefan Odelberg gifta sig med flickvännen

Att köpa en första gemensam bostad gick snabbt för paret. Men giftermål, det är det inte tal om.

– Frieri kommer det faktiskt inte att bli. För oss är det inte är en grej alls, vi känner inte våra commitment genom ett frieri. Vi är båda överens om det. Vi väljer varandra på så många andra olika sätt hela tiden, har Odelberg sagt till Expressen.

Har Stefan Odelberg barn?

I en intervju med Hänt innan förhållandet med Petra har Stefan Odelberg, som inte har några egna barn, berättat om känslorna kring frågan:

– Ja men det där är ju en sån där jäkla grej som jag har tänkt i livet. Jag har tänkt "ah men det passar inte nu, det kanske passar sen", säger han och fortsätter:

– Jag känner så här, jag borde inte lämna den här planeten utan att lämna nåt efter mig. Jag menar inte att jag är nån fantastisk människa, men jag känner bara så att fan jag vill lämna nåt efter mig liksom, säger han till  Hänt.

Nuvarande flickvännen har en son från en tidigare relation. Till Expressen har Odelberg sagt att ett framtida barn med Petra inte är något han utesluter, men att var sak har sin tid.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!