Brrr....
Brrr.... - Foto: SVT/cbergfeldt/Instagram

Detaljen i Carina Bergfeldts julbild lämnar följarna i chock: "Vilken tuffing..."

Det var under julhelgen som Carina Bergfeldt passade på att ta en fil bild tillsammans med sina bröder. Men det var en detalj som fick följarna att reagera...


Det har gått två år sedan Carina Bergfeldts, 42, amerikanska bror Jeffs liv ställdes upp och ned efter ett meddelande på en DNA-sajt.

Han trodde att han levde i en amerikansk kärnfamilj. 

Istället fick han reda på att hans föräldrar och storebror bevarat en stor hemlighet; att han hade ett stort gäng syskon och en biologisk far i Sverige.


Efter att Carina pitchat idén för sina chefer så blev det snabbt beslutat att det hela skulle bli en serie där man får följa brodern i jakten på sina rötter. Serien heter "Det här är ditt land" och finns i fyra delar på SVT Play. 

Carina Bergfeldt har som allt sex bröder varav alla träffades under julen, Det hela förevigades med en härlig julbild de tog tillsammans ute i det krispiga vädret.

Men det finns en viss detalj som fått följarna att reagera. 

Ser du detaljen i Carina Bergfeldts bild?

På bilden står alla syskon uppradade med Carina i mitten. Alla har klätt sig julfina, ler och ser glada ut. Men det är en annan liten detalj som ser både kylig och lite speciell ut.

Jeff står nämligen barfora. 

Carinas bror skippade skorna. Bildkälla: cbergfeldt/Instagram

Carina berättade en annan intressant detalj om syskonen – nämligen att den äldsta av dem är 45 år och den yngsta är 17. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!