Julia Franzén
Vad menar Bingo här? - Foto: Stella Pictures

Bingo Rimérs kommentar på Julia Franzéns bild chockar följarna: "Tvillingar?"

Det var under tisdagen det kom fram att Julia Franzén är ny programledare för Love Island Sverige 2023. I samband med det så skedde det en liten till grej som sannerligen fick följarna att hoppa till.


Efter några års uppehåll kommer "Love Island Sverige" tillbaka med en ny säsong på TV4 Play och Sjuan den 23 januari.

Influeraren och realityprofilen Julia Franzén tar över som programledare efter Malin Gramer.

— Det var självklart att tacka ja. Jag fick provfilma och visste inte att jag skulle vara bra på det, men det gick väldigt bra för det blir så enkelt när man inser att man bara ska vara sig själv, säger hon.

I "Love Island" samlas ett antal singlar i en lyxvilla i Dominikanska republiken för att finna kärleken. Det vinnande paret får åka hem med 500 000 kronor i förstapris.

Julia Franzén tar över "Love Island Sverige" som börjar i januari. Pressbild.

Men till skillnad från andra liknande program som oftast är helt inspelade i förväg, går "Love Island" nästan live och tittarna kan vara med och tycka till om vilka som ska dejta och röstas ut. De kan till och med söka in till programmet medan det pågår.

— Om det är någon som är där för att spela ett spel för att få vara med på tv och inte deltagarna ser det lär ju tv-tittarna upptäckta det och då kan de vara med och rensa. Och på så sätt blir det äkta kärlek, förklarar Julia Franzén.

Bingo Rimérs ord chockar följarna

Strax innan nyheten var ute i det fria publicerade Julia en video på Instagram där man fick se att hon mottagit en nyhet som gjort henne väldigt glad. Hon hoppar omkring i sina träningskläder, tjoar och tjimmar. 

Julias video. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

"Det är inte ofta jag gråter av lycka men det gjorde faktiskt när jag fick detta beskedet. Och som en sann influenser satte jag såklart upp kameran innan jag hann tänka! Precis när jag fick tillbaka min mobil efter kursen fick jag samtalet. 

Kanske överdrivet men det blev så symboliskt för det är en dröm jag haft sen jag var liten. Och det var ju bland annat det kursen handlade om - att hitta tillbaka till ”lilla Julia”. Hon som körde sitt egna race och hade stora drömmar. Så det kändes lite som att universum ville visa mig att jag är på rätt väg, påväg åt rätt håll liksom", skrev hon. 

Snabbt var spekulationerna igång och följarna misstänkte allt ifrån Let´s Dance till att Julia ska få en egen show. 

Men en av de starkast lysande gissningarna – det var Bingos. 


Han gissade nämligen på att Julia var gravid vilket det sedan skrevs vidare på i tråden. Flera skrev även att de gissade på att Julia väntade tvillingar.

Men nej, för tillfället är det ingen bebis på g (vad vi vet) utan helt enkelt ett nytt programledarjobb. 

Stort grattis!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!