Bianca Ingrosso fjällen
Alexander Pärleros svarar Bianca Ingrosso. - Foto: Malin Hoelstad/SvD/TT/Stella Pictures

Alexander Pärleros vassa svar till Bianca Ingrosso: "Eh, lägg av..."

Bianca Ingrosso befinner sig i skrivande stund i fjällen tillsammans med sin familj. Resan har sannerligen givit henne mersmak och hon är nu sugen på att köpa en egen fjällstuga, någonting Alexander Pärleros var snabb med att kommentera.


Familjen Wahlgren/Ingrosso befinner sig just nu på en välbehövd skidsemester uppe i Sälen. Med är även Christian Bauer som tog tillfället i akt och friade till Pernilla som snabbt och rappt utbrast ett rungande "ja". 

"Tog ett tag innan jag förstod att det verkligen var på riktigt, att han inte bara skojade med mig, men när jag såg tårarna som rann ner för Christians kinder förstod jag - och svaret blev ett självklart JA. Så nu sitter jag här med en ring på mitt finger & ett lyckorus i kroppen och är VÄRLDENS LYCKLIGASTE!!!!", skrev Pernilla när hon efteråt publicerade bilder och en video på den fina stunden. 

Theo Wahlgren bröt innan resan sin ankel vilket resulterat i att han är med på resan men kan inte åka skidor. Andra bullar gäller dock för Bianca och Benjamin som sannerligen njuter av backarna till fullo. 

På TikTok publicerade Bianca en video där Pernilla filmar Bianca och Benjamin som ska sova i samma säng. Men snabbt rasslade kommentarerna in där följarna skrev att man ofta får känslan av att Bianca och Benjamin har "en opassande relation". 

Bianca kommenterade det hela: 

"Till alla er som tror att vi har en obehaglig relation för att vi ibland sover ihop", skrev Bianca följt av en skrattande emoji till ett klipp på henne och Benjamin samt att hon hördes skratta i bakgrunden. 

Alexander Pärleros kommentar till Bianca Ingrosso

Som sagt så tycks Bianca sannerligen fått mersmak på att hänga i fjällen. Hon går nu därför i tankarna kring att köpa sig en egen fjällstuga. Detta skrev hon i ett inlägg på sin Instagram. 

"Min största dröm i livet är att en vacker dag äga en vinterstuga"

Någon som snabbt gick in och kommenterade på det hela – det var Alexander Pärleros. 

"Ehh lägg av. Du är Fu**ing Bianca Ingrosso köp hela fjällen", skrev Pärleros. 

Och kommentaren har sannerligen gjort succé. I skrivande stund har den snart 1000 likes och flera hyllande kommentarer efter sig. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!