Laila Bagge
Laila Bagge och Korosh hade ett firande av rang. - Foto: Instagram

Nyårsvideon på Korosh Kananian skapar reaktioner på Instagram

Laila Bagge och Korosh Kananian hade ett nyårsfirande av rang innehållande bubbel, skaldjur och klackarna i taket. Men ett hinder under kvällen fick Korosh att tvingas dra fram en nödlösning som fungerade galant.


Laila Bagge, 49 och Korosh Kananian, 31, träffades för närmare sju år sedan. Det var under inspelningen av Idol som Laila hamnade på restaurangen Riche som ligger på Stureplan i Stockholm. På stället befann sig även Korosh, som snabbt stegade fram till Laila. 

– Jag kom ihåg att jag var på dåligt humör och irriterad över att jag gått ut. Så kommer han fram och jag dömde ut honom rätt snabbt och frågade "hur gammal är du?", berättade Laila i podcasten Vad har hänt?

Bildkälla: TV3

Korosh svarade då med ett svar som inte var sant – han adderade nämligen fem år på sin vanliga ålder. Men ja, det hela fungerade galant med tanke på att paret än idag är tillsammans samt att de även är kollegor då de driver skönhetsmärket Kolai. Namnet är en mix av de första bokstäverna i deras namn. 

Utöver det så är paret Kananian/Bagge i full gång med att renovera sitt hus. Vilket gått så där. De har bland annat hittat hål rätt in i grunden, upptäckt att det inte finns några dagvattenbrunnar, hittat berg som går rätt in i källaren och stora delar av källaren är drabbad av svartmögel.

Detaljen i Laila Bagges och Korosh video

Men under nyårshelgen tog sig paret en paus från alla måsten där de med nära och kära slog klackarna i taket, vilket många från bravaderna la ut på sociala medier. 

En video som sannerligen gjort succé visar när Korosh tvingats köra en nödlösning under firandet då han inte haft något förkläde. 

Han tog nämligen en sopsäck, klippte hål i den och drog den över kroppen. 

Liam Pitts och Korosh. Bildkälla: lailabagge/Instagram

"Har man inget förkläde så får man lösa det på annat sätt", skrev Laila till bilden som visar sonen Liam Pitts och Korosh. 

Korosh fick sig en tillfällig outfit. Bildkälla: lailabagge/Instagram

Och ja, lösningen gick sannerligen hem. 

Laila publicerade även en video på henne och sin käresta där de pussas och dansar, och i kommentarsfältet slår följarnas kärleksfulla kommentarer som spön i backen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!