Filippa Kronholm
Var är Filippa? - Foto: TV4

Därför har Bachelor-Filippa försvunnit från sociala medier: "Behöver hjälp"

Filippa Kronholm var en av Bachelor Sveriges starkast lysande stjärnor när hon i år gav sig på jakt efter Christoffer Levis hjärta. Men var har hon tagit vägen?


Det blev sannerligen en rungande säsong av Bachelor Sverige 2022. För Sia Hatami slutade resan sannerligen med att bli träffad av Amors pilar. Hans sista ros gick till Isa Jallow och paret är fortfarande tillsammans idag. 

För Christoffer Levi stod det i slutändan mellan Alicia Ärleskog och Filippa Kronholm, och den sista rosen – den knep Alicia. Men väl hemma i Sverige höll det inte särskilt länge mellan Alicia och Christoffer. Detta då Alicia valde att avsluta relationen efter ungefär två veckor. 

Sista rosen gick till Alicia. Bildkälla: TV4

Filippa Kronholm försvann från sociala medier

Trots att Filippa Kronholm halkade på kärlekens målsnöre så vann hon istället publikens hjärtan. I kommentarsfälten på programmets Instagram var det många tittare som skrev att Filippa praktiskt taget burit upp programmet på sina axlar och att det var modigt av henne att visa sig hjärtekrossad. 

– Det är klart att jag fortfarande är intresserad och hade velat gå på en dejt med honom här hemma nu. Det är klart att man inte vill vara ett andrahandsval, men jag struntar i det. De är inte tillsammans nu i alla fall, så om han hade velat dejta mig så hade jag velat dejta honom, för jag blev ju kär, sa hon i en intervju med Nyheter24

Filippa i Bachelor. Bildkälla: TV4

– Det är ändå skönt för nu kan jag bearbeta det här, det är över, och jag behöver inte låtsas som att det kanske blir han och jag. Nu kan jag äntligen släppa det och gå vidare. Jag kan också prata om det nu med mina vänner och familj, fortsatte hon. 

Kronholm har haft en fortsatt fin kontakt med sina tusentals följare som hon dagligen interagerat med. Men en dag så blev det tyst. 

Filippa har nämligen försvunnit från både Instagram och Facebook. Många har därför spekulerat i om hon åkt iväg och spelat in något nytt program. 

Men i en video på TikTok har hon nu gett ett livstecken. 

Filippa har nämligen blivit hackad och vädjar nu till sina TikTok-följare om hjälp att få tillbaka sitt konto. 

– Det började med att någon hackade sig in på min Facebook och sedan så blev det spärrat. Nu har det nästan gått en månad. Enda lösningen tycks vara att fysiskt prata med någon på Facebook. Vad ska jag göra snälla hjälp mig, säger hon. 

Det glädjer oss att Filippa ser ut att må bra i övrigt och hoppas att hon snart får tillbaka sina sociala medier. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!