Julia Franzén
Bingo Rimér skriver ut ett inlägg om Julia. - Foto: Stella Pictures

Bingo Rimér skriver om Julia Franzéns vikt: "Att inte orka ha sex..."

Det är på Instagram som Bingo Rimér skrivit ett längre inlägg där han pratar om Julia Franzéns och sin egen vikt.


Det var 2021 som Julia Franzén klev in som årets Bachelorette. Innan hade hon från och till dejtat Bingo Rimér men efter det sista uppbrottet valde hon att tacka ja till att söka kärleken på tv. 

Resan slutade dock med att Julia inte hittade kärleken och några månader senare kom det fram att hon och Bingo hittat tillbaka till varandra. Och relationen har sannerligen skapat rubriker, mycket på grund av parets flitiga Instagramuppdaterande. Bland annat så har bingo lagt ut en del privatare bilder på Julia, vilket följarna ibland tyckt varit "osmakliga" då de ansetts vara privata. 

Men paret har tagit det hela med en klackspark. 

Bingo och Julia hittade tillbaka till varandra. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Profilerna är även väldigt öppna med sitt sexliv samt de något intimare delarna i en relation. Bingo har även lagt ut bilder på Julias avföring som han killar på.

Och nu har herr Rimér varit i farten igen. Men denna gång handlar det om kropp och vikt. 

Bingo Rimér: "Måste orka ha sex"

I inlägget vill Bingo hylla Julia och hennes arbete inom träning och hälsa. Bingo pratar också om sin egen samt Julias vikt. 

Bingo skriver inlägg om Julia. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

"Jag bryr mig inte om hur min flickvän ser ut eller vad hon väger Jag är mer intresserad av hur hon mår. Om hon känner sig tung, och trött och har dåliga värden på ett blodprov. Då tycker jag att det är dags att ändra på sina vanor. Det är gott med glass om du inte äter allt för stora lass"

"Jag tycker själv att jag har en sund syn på kost och motion. Jag vill leva och njuta. Men jag vill också orka med mina pojkars tempo i backen när vi kör snowboard här i Åre. Då får inte en stor ölmage sätta stopp för glädjen att fara ner för svarta backen i full fart tillsammans med mina söner. Samma sak med min tjej. Jag vill inte känna att jag inte orkar ha sex med Julia för att jag bara käkat pizza och pasta", skriver han. 

Julia svarade Bingo. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Julia svarade snabbt med en kärleksfull kommentar tillbaka till Bingo och tog hela viktsnacket med ro. Det var trots allt en hyllning. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!