Fröken snusk: "Så är relationen mellan mig och Victor Edvardsen"

Videon på Fröken snusk och fotbollsspelaren Victor Edvardsen har spridits som en löpeld på sociala medier. Och många är nyfikna på hur det kom sig att profilerna spelade in en video tillsammans.


Den 18-åriga Fröken snusk slog 2022 igenom med med låtar som ”Rid mig som en dalahäst”. Några månader efter att låten var släppt hade den streamats miljoner gånger och nått ut till alltifrån raggare till Stureplansklubbarna. 

Fröken snusk. Bildkälla: frokensnuskofficial/Instagram

Låten släpptes för flera månader sedan men det var när den började få snurr på TikTok som succévågen kom. Nu turnerar hon över hela Sverige och fyller krogarna till bredden med folk som kommer för att hoppa i takt med hitlåten

En av hennes mest virala TikTok-videos som spridits är den på henne och djurgårdsspelaren Victor Edvardsen, 26, där de tillsammans mimar till hitlåten "rid mig som en dalahäst". 

Men hur kommer det sig att duon slog sina huvuden ihop. Är Fröken snusk djurgårdssupporter eller känner profilerna varandra sedan tidigare?

– Vi gjorde helt enkelt bara en rolig TikTok tillsammans. Jag håller inte på något lag berättar hon. 

Därför bär Fröken snusk mask

Artisten väljer nämligen att dölja sitt ansikte med hjälp av en rosa mask. Men vad är egentligen anledningen bakom?

Nyheter24 surrade lite snabbt med den populära donnan som svarade att det hela handlar om att kunna göra musik men fortfarande behålla sitt privatliv. 

Fröken snusk gör succé ute i stugorna. Bildkälla: frokensnuskofficial/Instagram

– Jag har alltid velat göra musik, men också kunna bibehålla någon form av privatliv där jag kan röra mig i sociala sammanhang utan att det blir konstigt. 

– Det händer rätt ofta att jag bli smygfotograferad och filmad när jag är ute, men jag tror det sker i mindre utsträckning än för andra framgångsrika artister eftersom jag valt att vara mer anonym, berättar hon. 

Har du något roligt samarbete på G? Kan du ge en liten hint?

– Vi har en hel del spännande collabs på G, men kan inte berätta om dem ännu. Men ja, vi har flera stora samarbeten med kända artister på gång, avslutar hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!