Carina Bergfeldt man
Carina Bergfeldt fick sig en ordentlig chock. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Följare skickade bild till Carina Bergfeldt: "Det är ju min man?"

Carina Bergfeldt satte kaffet i fel strupe när hon fick en bild skickad till sig från en följare. Bilden var nämligen på hennes man. "Tänk dig honom med smör på".


Carina Bergfeldt, 42, har blivit ett välkänt ansikte hos hela svenska folket under de senaste åren. Hon var en av de första journalisterna som anlände till Utøya efter att Anders Behring Breivik sköt ihjäl 69 ungdomar år 2011. Någonting hon berättat för evigt kommer att prägla hennes liv. 

I januari 2021 tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats och även andra säsongen blev succé. 

Carina Begfeldt. Bildkälla: Stella Pictures

Nästa fredag gästas hon av ingen mindre än världsstjärnan Tom Hanks som kommer att sitta och ha det trevligt med bland andra Felix Herngren. Tom befann sig nyligen i Sverige då han är högaktuell med filmen "A man called Otto" som är den internationella upplagan av romanen "En man som heter Ove". 

Men utöver att vara en karriärkvinna av rang så är Carina även en baddare på att engagera sina följare på Instagram där hon dagligen delar med sig av allt ifrån småbarnslivet till andra iakttagelser.

Hon skämtar ofta om sin matlagning och konsten att få livspusslet att gå ihop, vilket är oerhört uppskattat från hennes följare. 

Carina Bergfeldt chockades av följarens bild

För drygt en vecka sedan skulle Carina komma att få sig en ordentlig chock då hon fått en bild skickad till sig av en följare. 

På bilden var det nämligen hennes man Jesper Zølck som varit med i en dansk tidning där temat på intervjun var hur det är att bli gråhårig i ung ålder. 

"FÖRVÅNINGEN när en följare skickade den här länken till mig från danska tidningen Samvirke. Han ser bekant ut. Artikeln handlar om att bli gråhårig i ung ålder, men vem bryr sig om det när karln är så snygg? Tänk er honom med smör på. Hubba hubba", skriver Carina. 

I kommentarsfältet haglar hyllningarna om hennes käresta och flera jämför honom med skådespelaren Sean Connery.

Sean Connery. Bildkälla: MICHAL DOLEZAL/TT

Så kul!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!