Julia Franzén
Julia Franzén publicerade en video. Nu har Bingo lagt upp ett svar på story. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Julia Franzén grät över sin fertilitet på Instagram – Bingo svarar med barnskämt

Det var för drygt en vecka sedan som Julia Franzén gick ut på sin Instagram och berättade att hon gjort en fertilitetskoll. Resultatet blev inte vad hon väntat utan hon ska istället veta att hon hade "en dålig äggreserv".


Det var under förra veckan som Julia Franzén, 32, gick ut med en video där hon grät och berättade att hon varit på en fertilitetskoll där hon fått trista besked. 

"Igår ringde dom och berättade att jag inte hade så många ägg kvar. Jag har bra kvalitét på äggen. Men jag tror hon sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU", skrev hon på Instagram.

Julia och Bingo Rimér, 47, bestämde när de blev tillsammans att de skulle skaffa barn inom ett par år. 

Sedan tidigare har Bingo dottern Nova, 19 samt sönerna Ringo, 13, och Rambo, 10. 

Julia Franzén och Bingo Rimér. Bildkälla: Stella Pictures.

Julia berättade vidare att hon gjorde kollen av ren nyfikenhet men att hon nu bara känner sig ledsen och orolig. Dock blev hon tröstad av många följare som i kommentarsfältet skrev att de fått liknande besked men ändå lyckats bli gravida. 

Bildkälla: juliafranzen/Instagram

"Trodde ju inte det skulle vara något fel. Först reagerade jag inte men en stund efter samtalet kom chocken. Ingen i min släkt har haft problem. När de sa att ”Bingo, du har inga problem. Men Julia - du har tyvärr inte så många ägg kvar.” Det var så oväntat".

Under inlägget skrev Bingo "Älskling. Det gör alltid så fruktansvärt ont att se dig ledsen". 

Men senare i veckan la han upp en annan text på sin story. 

"Äntligen barnfri". Bildkälla: bingorimer/Instagram

"Äntligen barnfri. Men inte länge till kanske", skrev Bingo på sin story. 

Huruvida skämtet gick hem hos Julia är ännu oklart – men med parets kärleksfulla jargong så har vi svårt att tro någonting annat. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!