Carina Bergfeldt
Carina hyllas på Instagram. - Foto: Staffan Löwstedt/SvD/TT

Carina Bergfeldt hyllas efter blodbilden med maken

Det är på Instagram som Carina Bergfeldt hyllas av följarna efter att ha skrivit om en liten incident i hemmet.


Det går sannerligen bra för Carina Bergfeldt. I januari 2021 tog hon hela Sverige med storm när premiären för talkshowen "Carina Bergfeldt" hade premiär på SVT. Hon har hyllats av både tittare och SVT för sin insats och även andra säsongen blev succé. Och sista avsnittet gick bättre än väntat. 

Då gästades hon av ingen mindre än Tom Hanks. Tom befann sig nyligen i Sverige då han är högaktuell med filmen "A man called Otto" som är den internationella upplagan av romanen "En man som heter Ove". 

Avsnittet med Hanks gick upp i hela i 1,4 miljoner tittare och slog programmets rekord. 

Men som många vet – utöver att vara en karriärkvinna av rang så är Carina även proffs på att engagera sina följare på Instagram där hon dagligen delar med sig av allt ifrån småbarnslivet till andra iakttagelser.

Hon skämtar ofta om sin matlagning och konsten att få livspusslet att gå ihop, vilket är oerhört uppskattat från hennes följare. 

Och nu har hon gjort det igen. 

Carina Bergfeldt hyllas

Det var nämligen tidigare i veckan som Carina publicerade en bild på sin man hon kallar för "dansken" som hade upptäkt näsblod på ett lakan. 

Dansken hade blivit hänförd över att Carina visste hur man gjorde för att få bort blodet – nämligen genom iskallt vatten. 

Inlägget har i skrivande stund hundratals kommentarer där följarna håller med Carina i att: om man är kinna, då vet man hur man får bort blod. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!