Frökens Snusks identitet är okänd och hon bär alltid mask för ansiktet
Frökens Snusks identitet är okänd och hon bär alltid mask för ansiktet - Foto: frokensnuskofficial/Instagram

Fröken Snusks nya, oväntade satsning – byter bransch

Fröken snusk blev känd över en natt med låtar som "Rid mig som en dalahäst" och "Om han bjuder på bubbel". Nu går hon in i nästa stora projekt – här är allt vi vet hittills.


Fröken Snusk är en svensk artist som blivit stor på kort tid. Hennes genre brukar kallas för EPA-dunk och hon har turnerat över stora delar av Sverige med sin musik. Hon bär en mask för ansiktet och hennes identitet är hemlig, vilket Nyheter24 tidigare skrivit om.

På Fröken Snusks Instagram länkar hon till ett konto som heter Frökensnikotin. I deras Instagrambio står det att snuset är tobaksfritt och innehåller nikotin. Det står även att en webbsida kommer inom kort, men redan nu går det att se en ofärdig webbsida för snuset. 

Allt vi vet om snuset

Hittills har endast tre smaker avslöjats och dessa tre är coconut, energy och mint i olika styrkor. Portionssnusen kommer vara i slim-portioner, vilket går att utläsa från dosornas framsida. Dosorna är vita med en färgstark rosa framsida som pryds med dalahästar och texten “born i dalarna”. En “roll” kommer enligt hemsidan kosta 366 kronor. 

Fröken Snusk har själv kommenterat ett instagraminlägg om snuset och skrivit “SOM VI LÄNGTAR”.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

3 timmar sedan

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.