Julia Franzén
Bingo publicerade en bild på Julia Franzén där hon ligger i gynstol. - Foto: Stella Pictures/bingorimer/Instagram

Åsa Ingrossos ord till Bingo Rimér efter oblyga bilden på Julia Franzén: "Hade aldrig..."

Det var under veckan som Bingo Rimér publicerade en bild på Julia Franzén som fick många att hoppa till. Julia ligger nämligen och blir undersökt i en gynstol.


Bingo Rimér är inte känd för att vara någon blyg viol. 

Bingo har sedan relationens början publicerat bilder på flickvännen Julia Franzén. Bilder som är både romantiska... men många gånger väldigt oblyga. Efter en festfylld helg publicerade Bingo en bild som mötte så pass stark kritik av följarna att han slutligen bytte ut den. Nämligen där Julia satt naken på toaletten. 

Julia som satt naken på toaletten. Bildkälla: bingorimer/Instagramn

Men nu har det hela hänt ännu en gång – och denna gång hyllas han faktiskt. Men någon som ändå ville påpeka att han aldrig hade fått lägga ut någonting dylikt på henne själv – det var Åsa Ingrosso

Åsa Ingrosso efter bilden på Julia Franzén:"Modig men..."

För ett par veckor sedan gick Julia Franzén ut med en känslosam video där hon berättar att hon gjort ett slags fertilitetstest. Men resultatet hade inte varit något glädjande besked. 

"Igår ringde dom och berättade att jag inte har så många ägg kvar. Jag har bra kvalitét på äggen. Men jag tror hon som undersökte mig sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU", skriver Julia på Instagram.

I klippet berättar Julia vidare att Bingo inte hade några problem, men att det är just hon som inte har så många ägg kvar.

Julia i gynstolen. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Dock var det många av Julias följare som skrev och vädjade till henne att inte tro på dessa test. 

En av följarna som skrev till Julia. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Det hela gjorde att hon nu valt att gå och göra en grundlig gynundersökning. Många av Julias följare menade att man inte ska lita på alla företag som utför dessa test utan att hon ska kolla upp detta ordentligt. 

Med sig på undersökningen hade hon Bingo som förevigade det hela och skrev ut en text på Instagram. 

"Vill du börja jobba som gynekolog? frågade Jullan glatt när hon bjöd in mig att medverka i rummet tidigare idag. Vi var på besök på en klinik och Julia fick göra en gynundersökning av sina ägg, spiral och allt annat spännande som tjejer har innanför snippans väggar. Jag tror inte att jag är rätt man för jobbet och ska nog hålla mig till att fotografera tjejer och inte leka doktor", skriver han till bilden.

Åsa Ingrossos kommentar. Bildkälla: bingorimer/Instagram

I kommentarsfältet möter Julia och Bingo nu ris och ros. Många anser att det är livsviktigt att få se någon känd profil ligga i gynstolen och visa upp att de minsann vågar medan andra anser att det är lite mycket för ögat. 

Åsa Ingrosso valde ett mellanting. Hon valde att credda Julia men samtidigt berätta för Bingo att hon nog själv inte gått med på att exponeras som Julia. 

"Hon är cool och modig din Julia! Jag hade inte låtit dig lägga upp den bilden på mig!", skrev hon. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!