Julia Franzén
Bingo Rimér publicerade en oblyg bild på Julia Franzén. - Foto: Stella Pictures/TT Nyhetsbyrån

Bingo Rimérs oblyga svar på Åsa Ingrossos pik: "Om det var Emilio..."

Det var tidigare i veckan som Bingo Rimér publicerade en bild på Julia Franzén som ligger i en gynstol och blir undersökt. Åsa Ingrosso skrev då att Bingo aldrig hade fått lägga upp någonting dylikt på henne själv – nu har han svarat.


Det var för ett par veckor sedan som Julia Franzén gick ut med en känslosam video där hon berättar att hon gjort ett slags fertilitetstest. Det hela gjorde hon mest för skojs skull. 

Men resultatet var inte med något glädjande besked. Detta berättade hon om i en Instagramvideo. 

"Igår ringde dom och berättade att jag inte har så många ägg kvar. Jag har bra kvalitét på äggen. Men jag tror hon som undersökte mig sa att man kan äggreserver på en skala 0-6 och jag har 0,6. Har man under 1 är det inte bra. Så jag bör verkligen frysa mina ägg eller börja försöka bli gravid typ NU", sa hon då. 

Julia i gynstolen. Bildkälla: bingorimer/Instagram

Dock var det många av Julias följare som skrev och vädjade till henne att inte tro på dessa test. Detta då de kan visa väldigt olika. 

En av följarna som skrev till Julia. Bildkälla: juliafranzen.se/Instagram

Många av Julias följare menade att man inte ska lita på alla företag som utför dessa test utan att hon ska kolla upp det hela ordentligt. 

Sagt och gjort valde Julia under veckan att göra en grundlig undersökning och med sig hade hon Bingo Rimér som valde att föreviga det hela. 

Julia i gynstolen. Bildkälla: bingorimer/Instagram

I kommentarsfältet mötte Bingos bild ris och ros. Vissa tyckte att det hela var banbrytande samtidigt som att vissa följare tyckte att det hela var för mycket för hornhinnan att exponeras för. 

Åsa Ingrosso slängde in några hyllande ord till Julia men berättade samtidigt att hon själv inte skulle låta Bingo lägga upp samma typ av content. 

"Hon är cool och modig din Julia! Jag hade inte låtit dig lägga upp den bilden på mig!", skrev hon. 

Och nu har Bingo svarat. 

Bingo svarade. Bildkälla: bingorimer/Instagram

"Men om Emilio tar bilden istället för mig? Är det ok då?", frågade han. 

Men icke sa nicke kände Åsa. 

"Hahaha, nej det är precis lika illa", svarade hon.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!