Stockholm

Tittarna rasar efter händelsen i Sveriges mästerkock: "Hon gillade honom inte"

Sveriges mästerkock
Tittarna hade sitt att tycka till om kring senaste avsnittet av Efter stängning. Foto: TV4

Det var i Sveriges mästerkocks systerprogram "Efter stängning" med Tea Malmegård som deltagarna Christian och Marianne gjorde upp i en duell. Men efter att en av dem åkt ut hade tittarna sina spekuleringar kring vad som egentligen hände.


Kraven är hårdare än någonsin för de tävlande i Sveriges mästerkock 2023. Tolv amatörkockar kämpar just nu med näbbar och klor för att ta sig fram till finalen där de kommer att slåss om att titulera sig som Sveriges mästerkock. Och momenten blir bara svårare och svårare. 

Årets jury. Bildkälla: TV4

Redan har de testats med bland annat tacos, toast skagen och hollandaise. Men vissa gånger kan det vara små små misstag som avgör vilka som blir kvar och vilka som tvingas att lämna. 

Men. Vissa får en andra chans. De kan nämligen tävla sig tillbaka i "Efter stängning" där kocken och konditorn Tea Malmegård är jury. Och i veckans avsnitt var det Christian Palmén och Marianne som möttes. 

Efter stängning. Bildkälla: TV4

Efter en jämn match slutade det hela med att Marianne gick vidare och håller sig därför kvar i Efter stängning. Men tittarna misstänker nu att utfallet inte hade med prestationen att göra – utan vad Tea personligen tyckte om deltagarna. 

Från Sveriges mästerkocks kommentarsfält. Bildkälla: TV4

Tea har ännu inte kommenterat det hela. 

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.