Sandra Öder Farmen säsong 16
Sandra Öder är en gymråtta av rang. - Foto: TV4

Farmen-Sandra avslöjar hemligheten bakom vältränade kroppen

Sandra Öder är en av årets tittarfavoriter i Farmen. Sandra är en av få tjejer som är kvar och hon har engagerat tittarna sedan dag ett. Nu berättar hon om sin träning och kost samt en sak som hon väljer att göra – varje dag.


Farmen 2023 rullar på i en rasslande fart och i år engagerar det folkkära programmet mer än någonsin. För varje vecka blir deltagarna färre och färre och just nu är det väldigt få tjejer kvar. En av dem är Sandra Öder som varit på Farmen-gården och Torpet sedan dag ett. 

Men under veckan som gått rörde Sandra upp en del känslor hos följarna. 

Sandra frågade nämligen Wincent om hon efter slakten av en gris kunde få dricka grisens blod. Wincent sa då att man förr i tiden tillvara på allt från djuren, så det fick hon gärna göra. 

Med sig på blodbåten fick hon deltagaren Nebil Davidsson som även han tog sig ett glas. Men de andra – de fick kväljningar och tyckte att det hela såg ganska osmakligt ut. 

Många fick kväljningar. Bildkälla: TV4

Och hos tittarna kan man säga att det hela möttas av både ris och ros. 

Några av kommentarerna. Bildkälla: farmen/Instagram


Sandra Öder berättar om sin träning

Men trots grisblodsdrickandet är det många som hoppas på att Sandra vinner Farmen och många tittare tror att hon har goda chanser tack vare sin goda fysik. 

Sandra är nämligen en gymråtta av rang och ska i år tävla i bikini fitness. På sin Instagram har hon hållit en rad frågestunder och intresset kring hennes träning har varit högt. 

Sandra hänger mycket på gymmet. Bildkälla: sandraoder/Instagram

Följarna undrar bland annat hur hon tränar och vad hon äter. Hon visade då upp hur hon just nu tränar för att maxa inför tävlingen. 

Sandra Öder skrev upp hur hon just nu tränar.Bildkälla: sandraoder/Instagram

Gällande kosten berättar hon att hon nu äter något mindre mat än vanligt men att hon innan Farmen låg på kaloriöverskott då hon visste att det skulle bli mindre mat på gården.

Just nu äter hon mycket gröt, protein och shakes. Men annars, då hon inte tävlar, mer vanlig mat. 

Och för de som är nyfikna på vad Sandra åt direkt efter Farmen:

Det första Sandra åt. Bildkälla: sandraoder/Instagram

Så var det ingenting mindre än hotellfrukosten. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!