Farmen-Viktor
Nebil svarar på frågan om Viktor. - Foto: TV4

Farmen-Nebils ärliga svar på följarnas fråga om Viktor: "Killen har varit en..."

Viktor Bergström fortsätter att engagera Farmen-tittarna och även under de andra deltagarnas frågestunder dyker han upp som gubben i lådan.


Farmen 2023 skulle komma bli mer dramatiskt och händelserikt än tittarna någonsin kunnat ana. I år har programmet kantats av allt ifrån otrohetsdraman, grisblodsdrinkar till tävlingar där deltagarna kämpat så pass hårt att sjukvårdare tvingats komma in. 

Det börjar vankas starka känslor. Bildkälla: TV4

Någon som sannerligen varit i stormens öga har varit Viktor Bergström. I alla fall om man tittar utanför programmet där han mött både ris och ros. 

Men under själva inspelningen har han lyckats spela sig vidare utan göra alltför mycket väsen av sig. Utöver när han flirtat med Anna Brolin under tinget. 

De andra deltagarna brast ut i skratt. Bildkälla: TV4

Dock har det under de senaste veckorna börjat vankas bråk mellan deltagarna som tidigare hållit varandra om ryggen. Viktor kallar bland annat Sebastian för en "surk*k". 

Farmen-Nebils ärliga ord om Viktor

Nebil Davidsson befinner sig i skrivande stund på Torpet i sin jakt på fler amuletter. Under veckans gång har han valt att svara på en rad frågor om inspelningen och då svarade han på en fråga som gällde just Viktor.

Frågan som ställdes var vem av Viktor och Nebbe som var fysiskt starkast. Och där la Nebil sig platt. 

Nebils svar om Viktor. Bildkälla: viktorbergstrom/Instagram

"Jag skulle säga att Viktor Bergström är överlägsen mig i styrka. Killen har varit elitidrottare och går på gymmet. Jag själv har knappt sett ett gym", svarade han. 

TV4-profilen raggar på Viktor Bergström

Sofia Spendler var en av deltagarna i Robinson 2022. Sofia hade tyvärr lite svårt att komma in i gruppen och skickades därför hem från tävlingen efter ett Ö-råd. Men innan dess gjorde hon väldigt bra ifrån sig på tävlingarna. 

Sofia Spendler. Bildkälla: TV4

På Viktors Instagram kommenterade hon under veckan en eldemoji och erkände sedan i en intervju med HÄNT att hon absolut tyckte att Viktor var någonting av en pralin. 

Sofias kommentar. Bildkälla: TV4

Viktor berättade dock för Hänt att han just nu är i full gång och surrar med en annan tjej. 

"Det är redan en som har en crush på mig, men hon är hemlig. Vi som pratar i telefonen i alla timmar. Hon är go hon. Vi båda är singlar, inget mer än så. Men vi får se vad som sker i livet. Just nu fokuserar jag på mig själv", sa han då 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!