Melinda Jacobs
Melinda Jacobs berättar om sin skolgång. - Foto: TT/Nyhetsbyrån

Melinda Jacobs bryter tystnaden om vad som hände mellan henne och rektorn: "Vansinnig"

Det är i podden "Familjärt" som Melinda Jacobs nu väljer att berätta om en specifik händelse som ägde rum i skolan. Någonting som påverkar henne än idag.


Den 20 januari 2023 välkomnade Melinda Jacobs, 38, och Martin ”E-type” Eriksson, 57, sitt första gemensamma barn till världen; dottern Izadora Elisabeth Esmeralda.

Men hur fick Melinda och Martin inspiration till namnet då?

I en intervju i "Efter fem" berättade de att de båda två har starka kopplingar till dotterns namn. 

– Min mamma heter Elisabeth, berättade Martin. 

Melinda berättar att Izadora var ett namn som hon burit med sig i flera år och det var givet att hennes dotter skulle därför få det namnet. Tillsist så är Esmeralda efter "Lilla Hjärtat" som Melinda Jacobs var fostermamma till. 

Just nu befinner sig Melinda och Martin i en riktig bebisbubbla och njuter av att mysa tillsammans med familj, nära och kära. Då och då passar Melinda även på att podda tillsammans med sina två nära vänner i podden "Familjärt".

Melinda Jacobs: "Det kommer inte att bli någonting av dig"

I det senaste avsnittet berättade Melinda om en sak som sannerligen rörde upp känslor hos lyssnarna. I poddavsnittet diskuterar de nämligen sin skolgång och de upplevelser man har från skolan. 

– Jag gick estet/dans. Men ett år stod jag ut sedan hoppade jag av. Jag kände aldrig att jag passade in. Plus att jag var väldigt skoltrött. Så jag trivdes aldrig, inleder Melinda. 

– Sedan sa ju rektorn det att, ja, att man var lite misslyckad som hoppade av skolan och att det aldrig skulle bli någonting av mig. Men jag var aldrig den som ställde till med en scen så nej det tog jag bara. 

Det hela fick hennes följare att reagera starkt. 

"Blir vansinnig". Bildkälla: melindajacobs/Instagram

Men som 17-åring fick Melinda ett jobb inom äldeomsorgen. 

– Det är den bästa skolan jag fått någonsin och oj vad jag trivdes. Här var jag omkring 17 år tror jag. Jag kan verkligen sakna att arbeta med äldre människor. Bara man tvättade håret och rullade i papiljotter eller ta rullstolen iväg och köpa glass så kände jag att det fanns en glädje. 

– Men du har väl alltid älskar att hjälpa både barn och äldre?, säger poddkollegan Johan

– Ja det är nog så. Det är ju för övrigt våra äldre som byggt detta samhälle, säger Melinda. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!