Laila Bagge
Laila Bagge la upp en video som nu fått följarna att reagera. - Foto: Stella Pictures/TV4

Följarnas chock efter videon på Laila Bagges pappa: "Han och Irma...?"

Det var tidigare i veckan som Laila Bagge publicerade en video på sin pappa som skulle hjälpa henne bära in varor. Men följarna, de fokuserade på en helt annan sak...


Dagligen dyker Laila Bagge, 50, upp i ottan på radiokanalen Rixmorronzoo tillsammans med vapendragaren Roger Nordin.

Utöver det driver Laila fem företag varav ett drivs tillsammans med pojkvännen Korosh Kananian, 31. Paret har skönhetsmärket Kolai, vars namn är en mix av de första bokstäverna i pojkvännens och hennes namn. Laila är även hjärnan bakom serien "Svenska Powerkvinnor".

Laila Bagge. Bildkälla: Stella Pictures

Utöver det så är paret Kananian/Bagge i full gång med att renovera sitt hus. Vilket gått så där. De har bland annat hittat hål rätt in i grunden, upptäckt att det inte finns några dagvattenbrunnar, hittat berg som går rätt in i källaren och stora delar av källaren är drabbad av svartmögel. 

Och det är bara några av sakerna som måste fixas i huset. 

Men utöver alla bollar som Laila har i luften så är hon även en baddare på sociala medier och publicerar flitigt både stories och bilder på sin Instagram. Denna vecka rörde dock hennes video upp mer än vanligtvis. 

Följarna har nämligen ett krav på henne...

Efter videon på Laila Bagges pappa: "Ni måste"

Laila publicerade nämligen en video på sin pappa där han ska hjälpa henne att bära in varor i huset. Han dök då upp i svarta tighta byxor och ett "Golds gym"-linne, vilket Laila snabbt påpekade. 

– Pappa du dyker upp och ser ut att ha åkt direkt från Thailand. 

I kommentarsfältet haglar nu hyllningar till pappan och många kräver att han och Marko "Markoolio" Lehtosalos mamma Irma måste få ett program ihop. 


Laila Bagges pappa Mujir. Bildkälla: lailabagge/Instagram

Några av kommentarerna. Bildkälla: lailabagge/Instagram

I Lailas tidigare show "Lailaland" berättade hon om att hon tidigare haft en komplicerad relation med sin far men att den på senare dagar blivit bra igen. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

1 timme sedan

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

1 timme sedan
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

2 timmar sedan
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

3 timmar sedan
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.

Harvard tar bort bok med människoskinn

3 timmar sedan
Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

idag 12:02
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.